Bent u niet meer in staat om zelf de kerkdienst bij te wonen of kent u iemand die de diensten graag wil volgen? Met de kerkradio kunt u dan toch de dienst volgen en naar de preek luisteren.

Omdat Ziggo vanaf februari 2021 het signaal van de kerkradio niet meer doorgeeft is het op dit moment alleen nog mogelijk om kerkradio via internet te luisteren.

U kunt dan de Kerkomroep app downloaden en op een laptop, tablet of telefoon installeren. Als u dan zoekt naar de kerken in Katwijk, dan kunt u deze in Mijn kerken opslaan.
U kunt ook een mailtje met uw vraag sturen naar kerkradiokatwijk@gmail.com.

Tot februari kunt u de huidige kerkradio nog volgen.

De kanalen waarop de kerkradio te volgen is, zijn:

1. Nieuwe kerk
  2. Oude kerk
  3. Ichthuskerk
  4. Pnielkerk/ Aula Duinrust
  5. Maranathacentrum
  6. Het Anker
  7. Iedere dag geestelijke muziek vanaf 08.00 tot 00.00 uur.

Op dinsdag- en vrijdagmorgen verzorgt om 10.00 uur één van de predikanten een ”zieken-halfuurtje” op kanaal 7, terwijl op ditzelfde kanaal  7 ook op donderdagavond om 19.30 uur een overdenking is.

Iedere avond is er om 21.30 uur een avondsluiting, welke herhaald wordt om 22.30 en 23.30 uur.

De rouwdiensten vanuit het “Het Anker” aan de Voorstraat en vanuit de aula op de begraafplaats Duinrust kunnen ook worden beluisterd, evenals de huwelijksdiensten. Tenslotte zijn de zomeravondzang diensten vanuit de Oude Kerk aan de Boulevard te volgen.

De kerkradiocommissie