Home / Contact
Agenda / Nieuws

Hallo jongens en meiden, ook zo genoten van je vakantie? Misschien wel verwonderd over de mooie natuur met haar prachtige kleuren en indrukwekkende vergezichten. Daarvoor hoef je niet op 3000 meter hoogte te staan hoor. Dat kan dicht bij huis ook.

Want wat kan je stil worden als je zo’n mooie rood/oranje zonsondergang ziet hier op strand. Of  je kijkt in het donker naar de lucht en ziet duizenden sterren, die soms nog groter zijn dan de zon. Ook al ben je groot, wat voel je je dan klein. Maar wat als je dan kijkt naar de Schepper van al dat moois. (Dat geloof je toch wel, dat alles door God gemaakt is?) Dat maakt je nog kleiner, nietig. Maar Die grote almachtige God heeft jou op het oog. En Hij weet alles van jou. Want de HEERE heeft ook jou gemaakt. En Hij wil dat je van Hem houdt, met heel je hart. Vanuit jezelf wil je dat helemaal niet. Hoe komt dat toch? Het ging al mis bij de eerst geschapen mensen. Maar…God voert Zijn plan uit. Hij wil redden en nieuw maken door Zijn Zoon Jezus Christus.

Dit staat in het 1e Bijbelboek Genesis. Op de zondagsschool wordt hier de komende tijd uit verteld, mee gewerkt, over gezongen en samen gepraat. Kom je ook?

We zien je heel graag komen!
Groeten van de meesters en juffen 

Afdelingen Zondagsschool

Farelschool, Oranjeschool, Ichthuskerk, Ds R.P.A. Rutgerschool, Triumfatorkerk, Pnielkerk en Rehobothschool.
Klik hier voor meer informatie.

Voor verder info kunt u contact met de Zondagsschool opnemen via het secretariaat:

Boerslaan 3 2221TL, Katwijk
Tel: 06-45378736

Schoolplaten Bijbelse geschiedenissen

De zondagsschool heeft enige tijd geleden een serie schoolplaten aangekocht met voorstellingen van bekende bijbelse geschiedenissen. Deze zijn in eerste instantie bedoeld als illustratie materiaal bij de vertellingen, daarom hebben we deze platen gedigitaliseerd. Door deze digitalisering kunnen we de platen nu ook beschikbaar stellen aan een breder publiek. We hebben de platen onderverdeeld in drie groepen: Oude Testament, Nieuwe Testament en Overigen. Wilt u deze platen eens bekijken of downloaden, dan vindt u hieronder de links:

 

Navigatie

Zondagsschool

Jesaja 2:4-5

Hij zal rechtspreken tussen de volken, over machtige naties een oordeel vellen. Zij zullen hun zwaarden omsmeden tot ploegijzers en hun speren tot snoeimessen. Geen volk zal nog het zwaard trekken tegen een ander volk, geen mens zal meer weten wat oorlog is. Nakomelingen van Jakob, kom mee, laten wij leven in het licht van de HEER.

©2023 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter