Het kerkblad van de hervormde gemeente te Katwijk aan Zee draagt de naam "Om de Oude Kerk". Het kerkblad verschijnt wekelijks en alle 10 de wijken verzorgen een wijkbericht. Daarnaast staan er berichten in van de Centrale Gemeente en van de jeugdvereningen. Er is ook ruimte in het kerkblad voor familieadvertenties.

De predikanten van de verschillende wijken vormen samen de redactie.
Eindredacteur is mw. M.H. Guijt - Guijt.
Telefoon 071-4078794, e-mailadres: kbkatwijk@hotmail.com

Nieuwe abonnees, verhuizingen & klachten

Mededelingen met betrekking tot nieuwe abonnees, een verhuizing of een klacht kunt u achterlaten op het kerkelijk bureau aan de Voorstraat, telefoon 071-4012380. Een email kan ook, e-mailadres: kerkelijk.bureau@hgkatwijk.nl

Bezorging

De kerkbode kan tot en met vrijdag 19.00 uur bezorgd worden. Indien u de kerkbode dan niet in huis hebt, dan kunt u zaterdagmorgen tussen 09.00 en 10.00 uur bellen naar 06-422 74 273 of 071 407 87 94. Voor Hoornes en Rijnsoever belt u met 071 402 47 63. De kerkbode wordt dan alsnog op zaterdag bezorgd.

Abonnementen

De prijs van een jaarabonnement voor hen die in Katwijk aan Zee en in Katwijk aan de Rijn wonen bedraagt 36 euro per jaar. De prijs van een postabonnement bedraagt 68,50 euro per jaar. Genoemde abonnementsprijzen gelden bij automatische incasso.

De familieadvertentie kunt u mailen naar omdeoudekerk@gmail.com
Vergeet u daarbij niet uw naam en adres te vermelden, dit is nodig voor de te versturen factuur.
De prijs van een familieadvertentie is 0,85 euro per mm.

Heeft u vragen over bedrijfsadvertenties, dan kunt u uw vraag sturen naar bedrijfsadvertentie.odok@gmail.com
Hierna zal er contact met u worden opgenomen.