(Vanaf 18 oktober 2020) Kindernevendiensten Online !

Vanaf zondag 18 oktober 2020 zullen de kindernevendiensten weer (alleen) online plaatsvinden.
Hou de agenda van de website in de gaten voor de materialen van de eerstvolgende zondag!
Ook kunt u/jij een kijkje nemen op het YouTube-kanaal van de methode die we gebruiken:

Youtube-kanaal van Vertel het maar!

Kinder(neven)diensten

Tijdens de morgendiensten waarin de confessionele wijken dienst doen wordt er in de volgende kerken kinderkerk (tijdens de hele kerkdienst) en/of kindernevendienst (tijdens een deel van de kerkdienst) gehouden.

Gedurende de corona-crisis kunt u de materialen voor de kindernevendiensten vinden in de agenda!

In de Pnielkerk en het Maranathacentrum worden kindernevendiensten gehouden in twee groepen. Een groep voor groep 1  t/m 4 en een groep voor groep 5 t/m 8 van de basisschool.

Bij de Nieuwe Kerk wordt een kinderkerk gehouden in de zalen van Het Anker voor groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8 van de basisschool.

Bij de Ichthuskerk is er kindernevendienst voor groep 1 t/m 4 van de basisschool. Kinderen vanaf groep 5 kunnen bij de ingang van de kerk een ‘plankje’ krijgen met puzzels en opdrachten die met het thema van de kerkdienst te maken hebben.

Bij de Oude Kerk kunnen kinderen vanaf 5 jaar bij de ingang van de kerk een ‘plankje’ krijgen met puzzels en opdrachten die met het thema van de kerkdienst te maken hebben.

Klik hier om naar het Paasproject 2020 te gaan.