Home / Contact
Agenda / Nieuws

Gekke Henkie 20 maart 2020

Gekke Henkie Show

Leuk nieuws voor de kinderen van de kinder(neven)diensten! Matthijs Vlaardingerbroek biedt een kinderprogramma aan met Gekke Henkie. Vanaf maandag 23 maart biedt hij vijf dagen per week een uitgebreid programma aan met Bijbelverhalen, video's, leuke verwerkingen en veel meer...

Vanaf maandag 23 maart kan je op www.creatiefkinderwerk.nl elke doordeweekse dag een video met een Bijbelverhaal vinden, die door Henkie en mijn andere poppen geïntroduceerd en besproken wordt. Dat kan wat worden!

Daarnaast vind je bij elk Bijbelverhaal een aantal creatieve verwerkingen, zoals knutsels, goocheltrucjes, meer video's, spellen, liedjes en nog veel meer. Hiermee kunnen de kinderen thuis, ook als ze niet naar school gaan, toch elke dag op een leuke, creatieve en aantrekkelijke manier met een Bijbelverhaal en geloven bezig zijn.

Een aantal van mijn bevriende christelijke kinderartiesten gaan mij hierin helpen, dus wie weet wat voor verrassingen wij nog gaan krijgen! Henkie, mijn buikspreekpop heeft er in ieder geval zin in!

Kijk jij ook mee? Vanaf maandag elke ochtend vanaf 7 uur online. Dat wordt vroeg opstaan voor Henkie en zijn maten! :-)

©2020 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter