Afscheidsdienst Zondagsschool 01 juli 2021

Zondagsschool “Het Mosterdzaadje”

Beste zondagsschoolverlater,

Het is voor jou vast al heel wat jaren geleden dat je voor het eerst naar zondagsschool bent gekomen. Zondagmiddag aan de hand van vader of moeder op weg naar een kerk- of schoolzaaltje. Later kwam je alleen, lopend of op de fiets, met vrienden of met broer of zus. Huppelend of schoorvoetend. Laten we eerlijk zijn, je had er niet altijd zin in. Maar je ging, je zong, je bad, je luisterde vele jaren. Zo was je bezig met de dingen van Gods Koninkrijk. Heb je Bijbelteksten en geschiedenissen, psalmen en liederen geleerd. Tot eer van God. Dat de Heere dit zal zegenen, voor nu en voor later.

Je bent een van de 49 die de leeftijd heeft de zondagsschool te verlaten. Maar daarbij stopt hopelijk het Bijbels onderwijs niet. Dat gaat door, onder andere op de catechisaties. Zul je daar ook heen gaan?

We hopen elkaar nog een keer op zondagsschool te ontmoeten D.V. komende zondag 4 juli. Samen met je ouder(s). We beginnen om 14:30.

Het afscheid van de kinderen van de afdelingen Pniëlkerk, Rehobothschool, Farelschool en Rutgersschool is in het Maranathacentrum aan de Melkweg.

De kinderen van de afdelingen Ichthuskerk, Oranjeschool en Triumfatorkerk komen samen in de Triumfatorkerk aan de Piet Heinlaan.

Er is een collecte bij de uitgang voor de gemaakte kosten.

We hopen op een goed samenzijn. Tot dan.

Hartelijke groet,

meester en juffen.