4YOUth Jeugdwerk (voorheen CJR)  is door de wijkkerkenraden Andreas, Bethel, Ichthus, Rehoboth en Sion in 2003 ingesteld met het oog op de zorg voor de jeugd van de gemeente. Zij draagt samen met het YMCA/CJV-Katwijk verantwoordelijkheid voor het jeugdwerk, vormt de verbinding tussen de kerkenraden en de verschillende vormen van jeugdwerk en heeft een adviserende taak naar de kerkenraden en het CJV-bestuur toe. Bij het werk van de Confessionele Jeugdraad geldt de Bijbel, het woord van God, als hoogste norm en richtsnoer.

De CJR organiseert diverse activiteiten voor de jeugd:

Meer weten over het 4YOUth Jeugdwerk? Neem contact op met:

Mariëlle van der Marel (secretaris)

ZIe ook: 4YOUth samenstelling en contact

Efeziers 6:13-17

Neem daarom de wapens van God op om weerstand te kunnen bieden op de dag van het kwaad, om goed voorbereid stand te kunnen houden. Houd stand, met de waarheid als gordel om uw heupen, de gerechtigheid als harnas om uw borst, de inzet voor het evangelie van de vrede als sandalen aan uw voeten, en draag bovenal het geloof als schild waarmee u alle brandende pijlen van hem die het kwaad zelf is kunt doven. Draag als helm de verlossing en als zwaard de Geest, dat wil zeggen Gods woorden.