Tijdens de morgendiensten waarin de confessionele wijken dienst doen wordt er in de volgende kerken kinderkerk (tijdens de hele kerkdienst) en/of kindernevendienst (tijdens een deel van de kerkdienst) gehouden.

In de Pnielkerk en het Maranathacentrum worden kindernevendiensten gehouden in twee groepen. Een groep voor groep 1  t/m 4 en een groep voor groep 5 t/m 8 van de basisschool.

Bij de Nieuwe Kerk wordt een kinderkerk gehouden in de zalen van Het Anker voor groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8 van de basisschool.

Bij de Ichthuskerk is er kindernevendienst voor groep 1 t/m 4 van de basisschool. Kinderen vanaf groep 5 kunnen bij de ingang van de kerk een ‘plankje’ krijgen met puzzels en opdrachten die met het thema van de kerkdienst te maken hebben.

Bij de Oude Kerk kunnen kinderen vanaf 5 jaar bij de ingang van de kerk een ‘plankje’ krijgen met puzzels en opdrachten die met het thema van de kerkdienst te maken hebben.

Romeinen 5:1-2

Wij zijn dus als rechtvaardigen aangenomen op grond van ons geloof en leven in vrede met God, door onze Heer Jezus Christus. Dankzij hem hebben we door het geloof toegang gekregen tot Gods genade, die ons fundament is, en in de hoop te mogen delen in zijn luister prijzen we ons gelukkig.