Een vernieuwde opzet jongerendiensten van de Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee, dat is 4YOUth.

Vanaf 2015 houden we elke maand een dienst in de Ichthuskerk.
De diensten zullen door verschillende predikanten uit onze gemeente worden voorgegaan.
Iedere keer zal er een samenwerking zijn met diverse bandjes die liederen uit diverse bundels zullen spelen.
Na de diensten is er tijd voor ontmoeting in de zaal van de Ichthuskerk.

Belangrijk in deze diensten zijn de jongeren, zij bereiden de diensten voor en helpen mee: voor, tijdens en na de dienst.
Wil je meehelpen of heb je een vraag, stuur dan een email naar 4youthkatwijk@gmail.com

Meer info op onze Facebook pagina en Instagram

Romeinen 5:1-2

Wij zijn dus als rechtvaardigen aangenomen op grond van ons geloof en leven in vrede met God, door onze Heer Jezus Christus. Dankzij hem hebben we door het geloof toegang gekregen tot Gods genade, die ons fundament is, en in de hoop te mogen delen in zijn luister prijzen we ons gelukkig.