Een vernieuwde opzet jongerendiensten van de Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee, dat is 4YOUth.

Vanaf 2015 houden we elke maand een dienst in de Ichthuskerk.
De diensten zullen door verschillende predikanten uit onze gemeente worden voorgegaan.
Iedere keer zal er een samenwerking zijn met diverse bandjes die liederen uit diverse bundels zullen spelen.
Na de diensten is er tijd voor ontmoeting in de zaal van de Ichthuskerk.

Belangrijk in deze diensten zijn de jongeren, zij bereiden de diensten voor en helpen mee: voor, tijdens en na de dienst.
Wil je meehelpen of heb je een vraag, stuur dan een email naar 4youthkatwijk@gmail.com

Meer info op onze Facebook pagina en Instagram

Habakuk 3:17-19

Al zal de vijgenboom niet bloeien, al zal de wijnstok niets voortbrengen, al zal de oogst van de olijfboom tegenvallen, al zal er geen koren op de akkers staan, al zal er geen schaap meer in de kooien zijn en geen rund meer binnen de omheining - toch zal ik juichen voor de HEER, jubelen voor de God die mij redt. God, de HEER, is mijn kracht, hij maakt mijn voeten snel als hinden, hij laat mij over mijn bergen gaan.