Een vernieuwde opzet jongerendiensten van de Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee, dat is 4YOUth.

Vanaf 2015 houden we elke maand een dienst in de Ichthuskerk.
De diensten zullen door verschillende predikanten uit onze gemeente worden voorgegaan.
Iedere keer zal er een samenwerking zijn met diverse bandjes die liederen uit diverse bundels zullen spelen.
Na de diensten is er tijd voor ontmoeting in de zaal van de Ichthuskerk.

Belangrijk in deze diensten zijn de jongeren, zij bereiden de diensten voor en helpen mee: voor, tijdens en na de dienst.
Wil je meehelpen of heb je een vraag, stuur dan een email naar 4youthkatwijk@gmail.com

Meer info op onze Facebook pagina en Instagram

1 Petrus 2:21-24

Dat is uw roeping; ook Christus heeft geleden, om uwentwil, en u daarmee een voorbeeld gegeven. Treed dus in de voetsporen van hem die geen enkele zonde beging en over wiens lippen geen leugen kwam. Hij werd gehoond en hoonde zelf niet, hij leed en dreigde niet, hij liet het oordeel over aan hem die rechtvaardig oordeelt. Hij heeft in zijn lichaam onze zonden het kruishout op gedragen, opdat wij, dood voor de zonde, rechtvaardig zouden leven. Door zijn striemen bent u genezen.