Home / Contact
Agenda / Nieuws

20 aug-2 sept 19 augustus 2021

wijkbericht

Van zondag…

We worden week in week uit verwent met de prediking van onze voorgangers. De afgelopen week gingen er ook weer een aantal broeders voor die in ons midden zijn opgegroeid. We mogen ons nog gelukkig prijzen dat de Heere ons niet vergeet. Laat daarom uw plaatsje niet leeg. Je moet door de regen heen om nat te worden.

Tot zondag…
Voor aanstaande zondag staat in de morgendienst in het Maranathacentrum ds A.W. van der Plas op het rooster en op 29 augustus in de avonddienst van de oude kerk onze oud-predikant ds. Lugthart. Rijke diensten toegewenst.

Giften..  
Ontvangen via ds. Van der Plas in de afgelopen weken voor de wijkkas 20 euro en 10 euro en via Hans van der Mey 20 euro eveneens voor de wijkkas.
Geefsters of gevers hartelijk dank. Van harte aanbevolen.

Meeleven.
Erica Verdoes en Janna Schaap ondergingen in de afgelopen weken chemo kuren. Wij bidden dat deze medicijnen gezegend mogen worden.
Jaap hoek heeft een ingrijpende operatie aan zijn hoofd ondergaan. Het mag hun naar omstandigheden nog goed gaan.
We denken ook aan andere zieken, niet met name genoemd, maar soms niet minder ernstig ziek. De zwakheid van ons bestaan kan ons soms tot wanhoop drijven. Laat ons gebed zijn dat wij ons zelf overgeven in de handen van de Levende Die ons altijd helpen en horen wil.

Tot slot.
De wereld staat in brand. In Griekenland en Turkije letterlijk, in vele andere landen zoals Afghanistan, figuurlijk. Het is soms zo ver van ons bed. We schudden ons hoofd en spreken er onze zorgen over uit. Ds. Van der Belt zei zondagavond aan de hand van de preek over Amos dat het ook ons veel te zeggen heeft.
Is ons paspoort al door de juiste Persoon getekend? Dan heb je niets te vrezen. Is dit nog niet zo? Haast u dan om uws levenswil.
Gedenk onze broeders en zusters in deze landen ook dagelijks in uw gebed. Wij hebben geen idee van de onderdrukking die zij moeten ondergaan. Hoe hou je dit als mens vol? Er is er maar Een die hier de kracht voor geeft.
Een Man die aan het kruis is gestorven voor onze zonde.
Zijn Vader zegt: Hoor Hem.

Namens de kerkenraad een hartelijke groet.
Johan Berkheij

©2021 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter