Home / Contact
Agenda / Nieuws

Welkom op de pagina van Vrouwenbijbelstudiekrin Sola!

Eén keer per maand komt een groep van ongeveer 35 jonge en oudere vrouwen op woensdagmorgen bij elkaar voor Bijbelstudie in Het Anker of in de Pnielkerk.

Vanaf kwart over 9 ben je welkom voor koffie of thee.

We beginnen om half 10 met een korte inleding op de Bijbelstudie, daarna denken we in groepjes na over de vragen die bij de Bijbelstudie staan en gaan we met elkaar in gesprek. Na een uur bespreken we de vragen centraal met elkaar, we zingen ook enkele psalmen en liederen en rond half 12 is de studie afgelopen.

De uitleg en de vragen gebruiken we vanuit het Bijbelstudieblad Vrouw tot Vrouw.  Als je een abonnement hebt ontvang je het Bijbelstudiekatern er gratis bij.  Een jaarabonnement is 17,50  Abonneren | Vrouw tot Vrouw.

Aan de hand van de Bijbelstudies van ds. M.K. de Wilde bespreken we dit seizoen het bijzondere Bijbelboek Openbaring. Een boek dat gaat over de tijd van toen, over de tijd waarin wij leven, en over de toekomst. 

Je bent altijd welkom om aan te sluiten bij deze groep. Het is mooi om als vrouwen uit onze grote gemeente met elkaar na te denken over het Bijbelboek Openbaringen.                                                     

Met vriendelijke groet en graag tot ziens!

De stuurgroep: Jolanda, Gerdina, Christine, Fijke
solavrouwenkatwijk@gmail.com             

Navigatie

Vrouwenbijbelstudiekring Sola

Jesaja 2:4-5

Hij zal rechtspreken tussen de volken, over machtige naties een oordeel vellen. Zij zullen hun zwaarden omsmeden tot ploegijzers en hun speren tot snoeimessen. Geen volk zal nog het zwaard trekken tegen een ander volk, geen mens zal meer weten wat oorlog is. Nakomelingen van Jakob, kom mee, laten wij leven in het licht van de HEER.

©2023 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter