De Confessionele Jeugdraad (CJR) is door de wijkkerkenraden Andreas, Bethel, Ichthus, Rehoboth en Sion in 2003 ingesteld met het oog op de zorg voor de jeugd van de gemeente. Zij draagt samen met het YMCA/CJV-Katwijk verantwoordelijkheid voor het jeugdwerk, vormt de verbinding tussen de kerkenraden en de verschillende vormen van jeugdwerk en heeft een adviserende taak naar de kerkenraden en het CJV-bestuur toe. Bij het werk van de Confessionele Jeugdraad geldt de Bijbel, het woord van God, als hoogste norm en richtsnoer.

De CJR organiseert diverse activiteiten voor de jeugd:

Meer weten over de CJR? Neem contact op met:

Mariëlle van der Marel (secretaris)

Titus 2:11-13

Gods genade is openbaar geworden tot redding van alle mensen. Ze leert ons dat we goddeloze en wereldse begeerten moeten afwijzen en bezonnen, rechtvaardig en vroom in deze wereld moeten leven, in afwachting van het geluk waarop wij hopen: de verschijning van de majesteit van de grote God en van onze redder Jezus Christus.