Mannenzangavond met Mannenzangbuffet Publicatiedatum: 08 november 2022

Op D.V . vrijdag 2 december 2022  wordt weer een mannenzangavond gehouden in de Nieuwe kerk. In zalencentrum “Het Anker”, tegenover de Nieuwe Kerk, bieden wij de zangers en bezoekers niet alleen de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te gebruiken, maar serveren wij ook een warm en koud ‘Mannenzangbuffet’ voor u.

Wij hebben een heerlijk buffet voor u samengesteld, en dat voor maar € 22,95 p.p.

Vooraf reserveren is wel gewenst! Er zijn geen kosten verbonden aan de reservering.

Voor het reserveren stuurt u een e-mail naar info@zalenverhuurkatwijk.nl met de gegevens van uw contactpersoon, adres, woonplaats, telefoonnummer en het aantal personen die komen eten en hoe laat u ongeveer arriveert.

U kunt ook rechtstreeks reserveren voor het mannenzangbuffet via deze link: /hervormde-gemeente-k/mannenzangbuffet

U kunt ook bestellen via bijgaande QR code: