Mannenzangavond met Mannenzangbuffet Publicatiedatum: 09 mei 2022

Op vrijdag 13 mei 2022 wordt weer een mannenzangavond gehouden in de Nieuwe kerk.
In zalencentrum “Het Anker”, tegenover de Nieuwe Kerk, bieden wij de zangers en bezoekers niet alleen de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te gebruiken, maar serveren wij ook een warm en koud ‘Mannenzangbuffet’ voor u.
PROEF nu ook de sfeer van de mannenzangavond
Eet mee in Het Anker (t.o. de Nieuwe Kerk) en PROEF nu ook de sfeer van de mannenzangavond deze avonden.
Wij hebben een heerlijk buffet voor u samengesteld, en dat voor maar € 21,50 p.p.
Het Buffet bestaat uit:
Koud
• Zalmsalade
• Rundvleessalade
• Krabsalade
• Gerookte zalm
• Haringfilet zonder staart
• Vegetarische pastasalade
• Vleeswarenmix: rosbief, ham, fricandeau
• Gerookte vis: pepermakreel, brado, haaienbuik
• Stokbrood met kruidenboter
• Sausjes: cocktailsaus, ravigotesaus

Warm
• Nasi
• Gegrilde kippendijen in pindasaus
• Frites
Het buffet staat klaar voor u vanaf 17.00 uur tot 19:00 uur.

Vooraf reserveren is wel gewenst! Er zijn geen kosten verbonden aan de reservering.
Voor het reserveren stuurt u een e-mail naar info@zalenverhuurkatwijk.nl met de gegevens van uw contactpersoon, adres, woonplaats, telefoonnummer en het aantal personen die komen eten en hoe laat u ongeveer arriveert.