Home / Contact
Agenda / Nieuws

Een vaste burcht is onze God! 28 oktober 2020

Een vaste burcht is onze God!

 

Het coronavirus grijpt om zich heen. Iedere dag nieuwe cijfers en zorgelijke berichten. Het is ook heel ingrijpend als je ermee te maken krijgt. Op de website kunt u een impressie zien van twee gemeenteleden die in de zorg werkzaam zijn. Zij vertellen op indrukwekkende wijze wat zij meemaken in hun werk en waarom ze toch dankbaar zijn. 
Op D.V. 4 november is het dankdag voor gewas, arbeid en visserij. Een dag, waarop wij - ondanks de omstandigheden- toch stilstaan bij al het goede dat wij hebben ontvangen.

Vanwege de coronacrisis is het aantal gemeenteleden dat naar de kerk kan gaan beperkt. We zijn dankbaar dat we dankzij de technische mogelijkheden niet van het Woord van onze God verstoken zijn. Maar… dit jaar zijn er dus geen ‘dankdagzakjes’. De vraag is nu: Hoe kunnen we dan dit jaar onze dankbaarheid aan God laten blijken? We vragen u dit te doen via de bank of door gebruik te maken van Givt. Er is dit jaar voor het eerst ook een speciale Dankdagcollecte QR-code (zie hieronder). Deze is alleen bestemd voor de Dankdagcollecte. Let wel: Tijdens de Dankdagdiensten kunt u voor de 3 gebruikelijke collectedoelen (diaconie/kerk/dankdag) uw bijdragen geven via de gebruikelijke QR-code. 

Het motto van de dankdag dit jaar geeft aan waarom we juist in deze tijd reden hebben tot dankbaarheid: we hebben een vaste Burcht. Daar zijn we veilig, in leven én in sterven. God dank!

De kerkrentmeesters

©2020 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter