Noemen van de namen die ons zijn voorgegaan

Zondag 20 november was het eeuwigheidszondag. Wij noemen in deze dienst, de namen van gemeenteleden die ons in het afgelopen kerkelijk jaar zijn ontvallen. Gemeenteleden uit onze wijkgemeente en gemeenteleden die onder de verantwoordelijkheid van de wijkgemeente Sion begraven zijn. We gedenken hen uit dankbaarheid voor wat God ons in hen heeft geschonken.

We dragen de nabestaanden (opnieuw) op aan Hem van Wie gezegd mag worden: ’wie kan er tranen drogen als Jezus, immers geen.’ We bidden dat de eredienst het gevoel mag geven van ’een arm om de schouder’ bij allen die (altijd nog, nee het went nooit!) verdriet hebben.

Mogen wij vragen alle nabestaanden in het bijzonder in uw/jouw voorbede te gedenken?

november zondag

Tijd 10:00 - 11:30