Bevestiging en intrede ds. G. van Zanden

Zondag 23 januari a.s. wordt voor ons als wijkgemeente Sion een feestelijke zondag. Twee diensten in de Oude Kerk. ’s Morgens om 10.00 uur de bevestiging en ’s middags om 15.30 uur de intrede van onze nieuwe dominee, dr. G. van Zanden. Het stemt ons tot diepe dankbaarheid dat de Here God ons weer een herder en leraar heeft gezonden. Blijdschap in onze wijk en in het geheel van onze Hervormde gemeente! Wij bidden dat dominee en mevrouw Van Zanden tot rijke zegen mogen zijn in het midden van onze gemeente.

De ons welbekende ds. J. Tadema uit Nijkerk, oud-collega op Urk, zal in de ochtenddienst de bevestiging verrichten. In de middagdienst (nogmaals: aanvang 15.30 uur) zal ds. Van Zanden intrede doen. Wij bidden beide predikanten Gods hulp en zegen toe. Laten Woord en Geest ons aan elkaar verbinden, een beter begin is er niet. Wij zien uit naar beide diensten in de Oude Kerk. Wij wensen ook eenieder die met ons meekijkt goede en gezegende diensten toe.

januari zondag

Tijd 10:00 - 17:30