Culinaire avond

Op 25 mei hebben we weer een actiedag in en rond de Ichthuskerk. De opbrengst gaat voor de helft naar “Stichting de Voorraadkast Katwijk” en de andere helft wordt gebruikt voor de Ichthuskerk zelf. De voorbereidingen zijn in volle gang en er zijn ook activiteiten voorafgaand aan de dag zelf.

Zo is er op woensdag 3 april een culinaire avond in het Havenrestaurant De Zuid-Wester. Er wordt een volledig 5 gangen diner (inclusief bijpassende wijn) aangeboden voor € 75. We zijn weer heel blij met de inzet van de familie Van Klaveren hierbij! De opbrengst van deze avond gaat dus naar het doel van de Actiedag.

Opgeven kan nog, bij Lenny van Duijvenbode, 06-83236142.

Voor de actiedag zelf op 25 mei 2024 zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen. Hiervoor kun je je opgeven bij Marjanne van Duijn 06-40540372 of mar79@planet.nl

april woensdag

Havenrestaurant de Zuid-Wester