Vrouwencontact Loïs

Stichting Ondergrondse Kerk (SDOK)

We zijn blij en dankbaar dat we na een lange tijd weer een bijeenkomst hebben kunnen plannen voor het vrouwencontact Loïs.

Graag nodigen wij u van harte uit op D.V. woensdag 27 oktober a.s. in Het Anker aan de Voorstraat. Om 9.30 uur staat de koffie klaar met wat lekkers en om 9.45 uur begint de ochtend. Rond 11.30 uur sluiten we af, zodat de moeders op tijd bij school kunnen zijn om de kinderen op te halen.

Deze keer komt dhr. Meindert Klaver een presentatie geven namens de Stichting Ondergrondse Kerk (SDOK).

Er is kinderoppas aanwezig, dus ook de jonge moeders willen we graag een warm welkom geven. Laten we met elkaar, jong en oud, de onderlinge ontmoetingen een warm hart toedragen, juist in deze tijd. We hopen u heel graag te verwelkomen!

oktober woensdag

Tijd 9:30 - 11:30