Home / Contact
Agenda / Nieuws

Catechese

Met leeftijdgenoten samenkomen rondom de Bijbel. Samen praten over het geloof en alles wat daarmee samenhangt. Bijbelse thema’s en actuele onderwerpen behandelen. We hopen dat jij (ook) komt! De catechese zal dit seizoen bij voldoende belangstelling verzorgd worden door Kees Guijt (zelf parttime student aan de Theologische Hogeschool Ede en parttime werkzaam als godsdienstonderwijzer op het Rijnmond College). Vooralsnog hebben we als wijkgemeente Sion de volgende uren aangehouden. Rond 20 september zullen alle mogenlijke catechisanten een flyer ontvangen met alle catachisaties van alle wijken en met daarop de wijze van aanmelden.

Maandag            16.45 - 17.30 uur            12/13 en 14 - jarigen

Maandag            19.00 - 19.45 uur            15/16 en 17 - jarigen

Maandag            19.45 - 20.30 uur            18 – plussers

 

Contact

Predikant
dr. G. van Zanden, besloten bijeenkomst

Scriba
Br. Bram Barnhoorn
E.A. Borgerstraat 10, 2225 AR
T 071-4025985
Email scriba

Weekmeditatie - nr.3

Snuiten

Mooi hè, dat kaarslicht? Echt sfeervol. Tot het lontje te lang wordt. Dan gaat de kaars walmen. Zwarte rook, fijn voor uw witte plafond. Je pakt de schaar en voorzichtig knip je het lontje af. Het vlammetje lijkt wel op de schaar te branden, maar ineens vlam het weer aan de kaars op. Zonder rook, met een mooie puntige vlam.

Om ons als een licht op een kandelaar te doen zijn moet de Heere ons geregeld ‘snuiten’.  Wij walmen vaak zwarte rook en daar zijn we niet voor bedoeld. Dan zet de Heere de schaar van Zijn Woord erin. Soms lijkt het alsof Hij het licht van ons geloof mee afknipt…maar tot onze verbazing vlamt het weer op, helderder, mooier, omhoog wijzend naar Hem, Die als het licht kwam!

Lees verder
ds. F. Wijnhorst
Wijkdominee Sion
Filippenzen 1:21

Want voor mij is leven Christus en sterven winst.

©2022 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter