Home / Contact
Agenda / Nieuws

‘Rehoboth’ betekent: ‘Nu heeft de Here ons ruimte gegeven’ (Genesis 26:22, in de geschiedenis van de aartsvaders).

Welkom bij de wijkgemeente Rehoboth.

Toen de uitbreiding aan de noordkant van Katwijk aan Zee een feit werd op 21 april 1986, werd hieraan gedacht. Gesitueerd ten noorden van de Oude Rijn, in het westelijk deel van de wijk Rijnsoever, staat wijkgemeente Rehoboth in het confessionele midden van de kerk, waar traditie en vernieuwing en woorden als ‘vieren, leren en dienen’ bij elkaar horen.

Met eerbied voor het Woord van God, op Christus betrokken Schriftuitleg, nadruk op de heilsfeiten, liefde voor de gemeente en de kerk met haar belijdenis beleven we ons geloof op goede gronden.

Wijkgemeente Rehoboth is onderdeel van de Hervormde Gemeente te Katwijk aan Zee, bestaande uit tien wijkgemeenten en vijf kerkgebouwen. De kerk vormen we samen, als levende gemeenschap, zondags en doordeweeks. Je ontmoet elkaar, je gaat samen op, je bent  deelnemer in het geestelijk leven. En als het even kan: je bent actief. Ieder op zijn of haar manier.

U bent van harte welkom in onze diensten en bij onze activiteiten.

Kijk vooral rond op onze website. Daar is allerlei informatie te vinden over de activiteiten en diensten.
Je kan ons ook vinden op https://www.facebook.com/rehobothwijk
We ontmoeten u/je graag!

Contact

Predikant
ds. D.M. Heikoop
Jaap Bergmanstraat 3
T 071 3626812
Email predikant

Scriba
Corné de Vogel
Waterman 37
2221 NL  Katwijk
T 06-3615 8819
Email scriba

Uitgelicht

Laatste nieuws

Meer nieuws
Uitgelicht

Wijkagenda

Naar agenda
1 Petrus 1:3-5

Geprezen zij de God en Vader van onze Heer Jezus Christus: in zijn grote barmhartigheid heeft hij ons opnieuw geboren doen worden door de opstanding van Jezus Christus uit de dood, waardoor wij leven in hoop. Er wacht u, die door Gods kracht wordt beschermd omdat u gelooft, in de hemel een onvergankelijke, ongerepte erfenis die nooit verwelkt. U ziet de redding tegemoet, die aan het einde van de tijd zeker geopenbaard zal worden.

©2022 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter