Home / Contact
Agenda / Nieuws

Vrijwilligers gezocht Publicatiedatum: 03 juli 2023

Vrijwilligers gezocht

Vacaturebank Vrijwilligers gezocht 

Vrijwilligers gezocht voor het 4YOUth Café: 

Een gastheer of gastvrouw vanaf 18 jaar 

Wat is de bedoeling:  een gezellige avond hebben met de jongeren in onze gemeente. We doen spellen zoals tafelvoetbal, sjoelen, darten of gewoon een avondje chillen met leuke gesprekken. Dit alles met een lekker hapje en een drankje.  
Wanneer: 1x per maand op zaterdagavond (de avond voor de 4YOUth dienst) van 20.00 uur tot 22:00 uur in de Ichthuskerk.  
Lijkt het je leuk om te helpen of een keer mee te kijken, geef jezelf dan op via Dirk-Jan van Rijn: 06 82463714  

Vrijwilligers gezocht voor de 4YOUth Vakantiebijbelclub: 

Helpende handjes! Mensen die willen helpen bij het knutselen met kinderen van groep 1-4.

Vertellers: Mensen die het Bijbelverhaal willen vertellen aan kinderen van groep 1-4 of groep 5-8. Een voorkeur is mogelijk. Het verhaal wordt aangeleverd en een voorkeur aangeven is mogelijk. Poppenkastspelers: Mensen die aan het eind van de ochtend het poppenkastverhaal willen spelen voor de kinderen van groep 1-4. 

Meer informatie of jezelf opgeven kan via Anja de Mol: anja.kloos@live.nl 

Vrijwilligers gezocht voor de 4YOUth Kinderbijbelclub: 

Leiding voor onze kinderbijbelclub! 
Elke woensdag middag van september tot Pasen draaien we met 4 groepen kinderbijbelclub in de Ichthuskerk. Dat betekent ongeveer 1x per maand club draaien. Het begint om 14.00 en duurt ongeveer tot 15.30. We zingen en knutselen met de kinderen en vertellen een bijbelverhaal (niet verplicht), voor de kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar.   

Meer informatie of jezelf opgeven kan via Carolien Haasnoot: 0642682322  

Vrijwilligers gezocht voor de 4YOUth Kindernevendienst:  

Enthousiaste jongeren en ouderen die de kinderen van onze gemeente willen ondersteunen in de kindernevendienst tijdens de kerkdienst! 
 
Elke zondag is er kindernevendienst tijdens de Confessionele diensten. De kinderen in de basisschool leeftijd van groep 1-4 en 5-8 gaan tijdens de eredienst met de leiding mee naar een aparte zaal, waar ze op hun niveau een bijbelverhaal en bijbehorend knutselmateriaal aangeboden krijgen.

Leiding: Elke 6-8 weken help je mee. Je kunt zelf een groepje vormen (2-3 personen) of we regelen dat voor jou. Er is vrijheid in de keuze voor leeftijd en kerk. 
Communicatie: Wie willen onze socials (FB & insta), het kerkblad en de kindernevendienst groep binnen de hervormd katwijk app bijhouden en leuke updates posten en plaatsen? Het is de bedoeling dat we hier met een groep zorg voor dragen.  

Kom een keertje meekijken, spreek kindernevendienst leiding aan in de kerk en/of neem contact op met Keetie Vooijs-Hoek voor meer informatie. 

kinderdienst@hervormdkatwijk.nl 
Tel: 06 31669030 

Vrijwilliger gezocht voor de 4YOUth: 

Redacteur website/app 

We zoeken iemand die ons wil helpen de informatie voor de 4YOUth bij te houden op de website en evt in de Hervormd Katwijk app.  
Heb jij zin en tijd om ons hiermee te helpen of wil je meer informatie, neem dan even contact op met Christiaan Vooijs: 06 44278802 

Vrijwilligers gezocht voor de Meerpaal: 

De Meerpaal is een randkerkelijk orgaan van de PKN kerk in Katwijk. Op vrijdagavond is de soos vanaf 19.30 open voor de jeugd vanaf 12 tot 16 jaar. Er is aandacht voor elkaar en er kan gebruik gemaakt worden van het dartboard, playstations en de taffeltennistafel. Een lekkere snack met een glaasje fris maken de avond compleet. Voor deze gezellige jeugdsoos zoeken wij nog vrijwilligers die zich op basis van een 4 wekelijks rooster willen inzetten. 
Meer informatie of jezelf opgeven kan via: Jan van der Plas, jeugdsoosdemeerpaal@gmail.com 

©2023 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter