Home / Contact
Agenda / Nieuws

Kindernevendienst 18 juli 2021

Kindernevendienst

En dan is het eindelijk vakantie!
Met de kindernevendienst houden we normaal nooit vakantie. 
Ook in de vakantie gaan we altijd door. 
Ook al is het wel eens moeilijk om leiding te vinden, 
omdat zij ook met vakantie gaan. 
We hebben nu al die tijd naar de online nevendienst kunnen kijken. Dat was erg fijn en ook leuk om te maken. Maar vooral zo leuk om te horen dat jullie keken, leuk om foto’s en reacties van jullie te krijgen. 

Maar nu gaan die juffen en meesters ook met vakantie en daarom kan je in de vakantie gewoon nog eens een oude bekijken. Er staan er heel veel op Youtube, kijk maar bij kinderdienst HG Katwijk. Dan kan je zelf zoeken welke je nog wel een keertje wilt zien. Uiteraard kan je dan gewoon de knutseltjes maken.

Na de vakantie willen we jullie heel graag weer in het echt zien. Dan gaat de nevendienst in de kerk ook weer beginnen. Het duurt nog wel even, maar wij kijken er al heel erg naar uit. Kom jij dan ook weer? 

Ook zijn we nog aan het denken aan mogelijkheden voor de afscheidsdienst, die we normaal altijd in juni houden. Zou jij dit jaar afscheid hebben genomen? 
Je mag nog gewoon even komen als je wilt, maar geef je naam ook vast door, zodat wij weten dat je er uiteindelijk dit jaar af gaat. 
Stuur een mailtje naar: kinderdienst@hervormdkatwijk.nl

We wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie toe

©2021 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter