Home / Contact
Agenda / Nieuws

Welkom

Welkom op de site van de Hervormde Wijkgemeente Morgenster. Via deze site willen wij u graag op de hoogte houden van activiteiten en wetenswaardigheden betreffende onze wijk. Zo kunt u onder andere informatie vinden over onze wijkpredikant, ds. Hogendoorn en de kerkenraad. Ook vindt u in de agenda de activiteiten die door de wijk worden georganiseerd.

De Morgensterkwijk is één van de vijf wijken in onze gemeente die zich met name verbonden weten met de Gereformeerde Bond binnen de Protestantse Kerk in Nederland.

De Gereformeerde Bond is een vereniging binnen de Protestantse Kerk die deze kerk wil herinneren aan haar eigen belijdenis en aan de noodzaak te leven uit de inhoud van deze belijdenis. De Drie Formulieren van Enigheid zijn geen documenten uit een ver verleden, maar levend bezit voor de kerk van onze dagen.
De Gereformeerde Bond wil de kerk en de gemeenten vanuit deze verbondenheid met de belijdenis dienen. Zijn doelstelling heeft een positieve spits. Artikel 1 van de statuten noemt als officiële naam: "Gereformeerde Bond tot verbreiding en verdediging van de Waarheid in de Protestantse Kerk". 

Contact

Predikant

Scriba

A.(Arnold) P. Perdok
Patrijsstraat 6
2225 PP Katwijk
0643973347
 

2 Korintiers 5:6-7

Dus wij blijven altijd vol goede moed, ook al weten we dat zolang dit lichaam onze woning is, we ver van de Heer wonen. We leven in vertrouwen op God; wat komen gaat is nog niet zichtbaar. We blijven vol goede moed, ook al zouden we ons lichaam liever verlaten om onze intrek bij de Heer te nemen.

©2020 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter