Home / Contact
Agenda / Nieuws

Hartelijk welkom op de site van de wijkgemeente Maranatha. Graag informeren wij u als gemeentelid of geïnteresseerde bezoeker over onze wijkgemeente en al onze activiteiten.

De term "Maranatha" werd gebruikt door de eerste christenen (1 Corinthiërs 16 vers 20) waardoor men elkaar een spoedige terugkomst van de Heere Jezus Christus wenst.

Onze actieve wijkgemeente heeft naast de zondagse samenkomsten diverse door de weekse activiteiten met het oog op opbouw van de gemeente, voor de jeugd, pastoraal, diaconaal en ook missionaire activiteiten.

Sinds 21 Augustus 2016 heeft onze wijkgemeente ds. G. Lugthart als herder en leraar.

Neemt u en jij  even de tijd om de verschillende onderdelen in het navigatiemenu langs te lopen en daarin  je te verdiepen, kom gerust langs op zondag of op één van de bijeenkomsten die u aanspreekt. U bent hartelijk welkom! De kerk heeft veel te bieden.

We hopen en bidden dat de site mag bijdragen aan de opbouw van Gods Koninkrijk.

Contact

Predikant
ds. G. Lugthart
Steenbok 31
T 071-7505330
Email predikant

Scriba
Martien van der Plas
Princestraat 4
2225 GA Katwijk-Zh
06-2017.0563
E-mailadres

2 Korintiers 5:6-7

Dus wij blijven altijd vol goede moed, ook al weten we dat zolang dit lichaam onze woning is, we ver van de Heer wonen. We leven in vertrouwen op God; wat komen gaat is nog niet zichtbaar. We blijven vol goede moed, ook al zouden we ons lichaam liever verlaten om onze intrek bij de Heer te nemen.

©2020 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter