Home / Contact
Agenda / Nieuws

Hartelijk welkom op de site van de wijkgemeente Maranatha. Graag informeren wij u als gemeentelid of geïnteresseerde bezoeker over onze wijkgemeente en al onze activiteiten.

De term "Maranatha" werd gebruikt door de eerste christenen (1 Corinthiërs 16 vers 20) waardoor men elkaar een spoedige terugkomst van de Heere Jezus Christus wenst.

Onze actieve wijkgemeente heeft naast de zondagse samenkomsten diverse door de weekse activiteiten met het oog op opbouw van de gemeente, voor de jeugd, pastoraal, diaconaal en ook missionaire activiteiten.

Per 6 juni 2021 is onze wijkgemeente vacant na het vertrek van ds. G.Lugthart als herder en leraar.

Neemt u en jij  even de tijd om de verschillende onderdelen in het navigatiemenu langs te lopen en daarin  je te verdiepen, kom gerust langs op zondag of op één van de bijeenkomsten die u aanspreekt. U bent hartelijk welkom! De kerk heeft veel te bieden.

We hopen en bidden dat de site mag bijdragen aan de opbouw van Gods Koninkrijk.

Contact

Predikant

Scriba
Martien van der Plas
Princestraat 4
2225 GA Katwijk-Zh
06-2017.0563
E-mailadres

Habakuk 3:17-19

Al zal de vijgenboom niet bloeien, al zal de wijnstok niets voortbrengen, al zal de oogst van de olijfboom tegenvallen, al zal er geen koren op de akkers staan, al zal er geen schaap meer in de kooien zijn en geen rund meer binnen de omheining - toch zal ik juichen voor de HEER, jubelen voor de God die mij redt. God, de HEER, is mijn kracht, hij maakt mijn voeten snel als hinden, hij laat mij over mijn bergen gaan.

©2021 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter