Home / Contact
Agenda / Nieuws

Welkom

Hartelijk welkom op de site van de wijkgemeente Immanuël.

 

Via deze site informeren wij u als gemeentelid of als bezoeker over onze wijkgemeente en onze activiteiten.

 

 

In psalm 103 lezen we prachtige woorden:

 

‘Loof de HEERE, mijn ziel,

en vergeet niet een van Zijn weldaden.

Die al uw ongerechtigheid vergeeft,

Die al uw ziekten geneest (Psalm 103:2 en 3)’.

 

Deze psalm vertelt ons over al het goede dat de HEERE wil schenken. In tijden van blijdschap en verdriet mogen wij Hem zoeken. Wie tot God komt wordt niet teruggewezen. Hij vergeeft de ongerechtigheden omwille van Zijn Zoon, Jezus Christus. Deze blijde boodschap wordt verkondigd, uitgelegd en toegepast in de zondagse erediensten en in de vele kerkelijke activiteiten die voor het komende winterseizoen voor jong en oud weer gepland staan. 

 

Wilt u uw sectie-ouderling of de predikant op de hoogte stellen van uw blijde of verdrietige gebeurtenissen? Ook horen we het graag als u behoefte hebt aan een pastoraal gesprek of als er diaconale hulp nodig is.

 

Dit kan via een berichtje  dr. P. Veerman via WhatsApp  0630575931. 

 

 

We vragen uw gebed en uw betrokkenheid voor al het kerkelijk werk dat mag dienen tot opbouw van de gemeente van Christus. Van mij als predikant mag u ook gebed verwachten.  

De doorgang van de vermelde wijkactiviteiten blijven afhankelijk van de dan geldende RIVM richtlijnen. Via het kerkblad en de website www.hervormdkatwijk.nl houden wij u en jou op de hoogte. 

 

We zijn dankbaar de kerkgebouwen weer open zijn voor de verkondiging van het evangelie. Daar klopt het hart van ons gemeenteleven. Daar mogen we de Heere ontmoeten in Zijn woord, met elkaar samenkomen, Hem eren en prijzen.

Voor het aanmelden van kerkbezoek, zie genoemde website.

 

 

Hartelijke groet,

Mede namens de kerkenraad van wijkgemeente Immanuël,

 

Contact

Predikant
dr. P. Veerman
B.J. Blommersstraat 2
T 071-5328722
Email predikant

Scriba
C.M. van Duijn
Piet Heinlaan 66
2224 TD Katwijk
Tel: 071-4077878
scriba-immanuel@outlook.com

Uitgelicht

Laatste nieuws

Meer nieuws
2 Korintiers 5:6-7

Dus wij blijven altijd vol goede moed, ook al weten we dat zolang dit lichaam onze woning is, we ver van de Heer wonen. We leven in vertrouwen op God; wat komen gaat is nog niet zichtbaar. We blijven vol goede moed, ook al zouden we ons lichaam liever verlaten om onze intrek bij de Heer te nemen.

©2020 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter