Home / Contact
Agenda / Nieuws

Vrouwencontact Loïs

Hartelijk welkom! 

De eerstvolgende vrouwenochtend is op D.V. 18 mei a.s.

Annelien Haasnoot komt deze ochtend. Zij is vanuit Katwijk uitgezonden naar Cobadin | Roemenie. Ze werkt daar o.a. met kinderen en jongeren. In Roemeense en Turkse gemeenschappen, al dan niet zigeuner. Al met al een bont gezelschap om het evangelie aan te mogen vertellen en praktisch uit te dragen. Ze komt hier graag over vertellen aan de hand van beeldmateriaal. En Annelien zou Annelien niet zijn als er ook niet gezongen werd deze ochtend! Heel hartelijk welkom, we hopen u en jou te ontmoeten. Ter bemoediging van Annelien en elkaar. Tot glorie van onze God! 

Tijdens het winterseizoen worden er al jaren vanuit onze wijkgemeente fijne vrouwencontact ochtenden gehouden. 6 keer per seizoen komen we op woensdagochtend bij elkaar in "Het Anker". Vanaf 9.30 uur koffie, om 9.45 uur beginnen we. De morgen word om 11.30 uur afgesloten. Kleine kinderen zijn van harte welkom bij de oppasdienst in de benedenzaal. De contactochtenden staan in het teken van ontmoeting en opbouw. We nodigen sprekers uit die een bijbels of maatschappelijk onderwerp behandelen. Komt u/ kom jij ook? Neem gerust iemand mee!


  

Contactpersoon:  M. Weststrate-Haasnoot: 0628290689

Agenda 2021-2022 - Deo Volente

27 oktober Dhr. M. Klaver Stichting de Ondergrondse Kerk
19 januari Priscilla Docter De kracht van biddende moeders
23 maart Marianne Grandia Lichtdragers
18 mei Annelien Haasnoot Zijn toekomst tegemoet (zendingswerker Roemenie)

Contact

Predikant
ds. D. Jongeneel
Voorstraat 70
T 071-3627714
Email predikant

Scriba
G.J.Smit
Paul Krugerstraat 7a
Tel: 071-4074492
E-mailadres

Uitgelicht

Laatste nieuws

Meer nieuws
Uitgelicht

Wijkagenda

Naar agenda
Lucas 7:47

Daarom zeg ik je: haar zonden zijn haar vergeven, al waren het er vele, want ze heeft veel liefde betoond; maar wie weinig wordt vergeven, betoont ook weinig liefde.

©2022 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter