Home / Contact
Agenda / Nieuws

Vrouwencontact Loïs

Hartelijk welkom! 

We kijken terug op een mooie en bemoedigende ochtend waarop Bregit Nijsse boeiend en met humor vertelde over de tijd dat ze samen met haar man Ube woonde en werkte in Albanie. De ochtend is tijdelijk na te luisteren via de website van kerkomroep.nl > woensdag 19 oktober.   


Graag nodigen we jullie uit voor de volgende vrouwenochtend: 
Op woensdag 30 november a.s. hopen we elkaar weer te ontmoeten. Marleen Hout-Korevaar komt spreken over haar werk in de “palliatieve zorg”. Bent u daar al eens mee in aanraking gekomen; voor uzelf, een vader, moeder, tante of zus?Wat houdt deze zorg nu eigenlijk in en kunnen we ons daarop voorbereiden? Of houden we liever de boot wat af omdat we het confronterend vinden? Een thema met veel denk-/ gespreksstof!


Tijdens het winterseizoen worden er al jaren vanuit onze wijkgemeente fijne vrouwencontact ochtenden gehouden. 6 keer per seizoen komen we op woensdagochtend bij elkaar in "Het Anker". Vanaf 9.30 uur koffie, om 9.45 uur beginnen we. De morgen word om 11.30 uur afgesloten. Kleine kinderen zijn van harte welkom bij de oppasdienst in de benedenzaal. De contactochtenden staan in het teken van ontmoeting en opbouw. We nodigen sprekers uit die een bijbels of maatschappelijk onderwerp behandelen. Komt u/ kom jij ook? Neem gerust iemand mee!

 

Contactpersoon:  M. Weststrate-Haasnoot: 0628290689

Programma 2022/2023 - Deo Volente

28 september Ds. D. Jongeneel Wie ben ik?
19 oktober Bregit Nijsse-Hoek Een jaar in Albanie 
30 november Marleen Hout Palliatieve zorg
25 januari Joke van der Meij Langs het tuinpad van mijn Vader
22 februari Esther de Boer Bewust leven met minder bezit - opruimcoach
22 maart Alie Hoek- van Kooten Omgaan met elkaar: over communicatie gesproken

 

Contact

Predikant
ds. D. Jongeneel
Voorstraat 70
T 071-3627714
Email predikant

Scriba
G.J.Smit
Paul Krugerstraat 7a
Tel: 071-4074492
E-mailadres

Hebreeen 1:1-2

Op velerlei wijzen en langs velerlei wegen heeft God in het verleden tot de voorouders gesproken door de profeten, maar nu de tijd ten einde loopt heeft hij tot ons gesproken door zijn Zoon, die hij heeft aangewezen als enig erfgenaam en door wie hij de wereld heeft geschapen.

©2022 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter