Toestemming voor Sion om te mogen beroepen 21 juli 2021

Toestemming voor Sion om te mogen beroepen

Afgelopen week hebben we als wijkgemeente Sion ook een heugelijke tijding ontvangen: we mogen gaan beroepen! Lange tijd bleef het stil vanuit de kerkenraad, maar dat was niet omdat er niets gedaan of ondernomen werd. We hebben geduldig moeten wachten tot er vanuit de kerk, landelijk, classicaal en plaatselijk, groen licht zou worden gegeven. En nu is het zover!  Dankbaarheid alom in onze kerkenraad. En ook bij u. Dat weten we omdat u ons daar vaak vragen over stelde. Het duurde u ook te lang. Maar nu mogen we op zoek naar een eigen herder en leraar. Dat kunnen we niet in eigen kracht en naar eigen inzicht. Beroepingswerk is bij uitstek biddend werk. We hebben een Leidsman in de hemel, Die beter dan wij weet wie wij nodig hebben. Zijn roeping en zegen verwachten wij bij het komende beroepingswerk. Laten we als wijkgemeente en kerkenraad het werk van de beroepingscommissie een belangrijke plaats in ons dagelijkse gebed geven!