Home / Contact
Agenda / Nieuws

Twee avonden over opvoeding

Twee avonden over opvoeding

De twee avonden over opvoeding die onze schoondochter Imke Wijnhorst, ontwikkelingspsychologe van Stichting Gezinsfundament zou verzorgen, zijn (voorlopig) uitgesteld naar dinsdag 14 april en dinsdag 19 mei. Hopelijk kan het dan doorgang vinden.

D.V. dinsdag 31 maart en D.V. dinsdag 14 april zal onze schoondochter Imke Wijnhorst, ontwikkelingspsychologe van Stichting Gezinsfundament, weer twee avonden bij ons verzorgen die in het teken staan van geloofsopvoeding. Als christelijke ouders willen we onze kinderen graag opvoeden met het geloof. Dit is één van de redenen waarom ouders in de Hervormde gemeente hun kinderen laten dopen. God belooft dat Hij onze kinderen zal onderwijzen (Jesaja 54:13), maar toch hebben ouders daar ook een rol in. Toch kun je je afvragen: hoe doe ik dat dan? Kinderen opvoeden op zich vraagt al veel van jou als ouder, hoe geef je ze ook nog iets van het geloof mee? Tijdens deze avonden ontdek je dat je eigenlijk al meer aan geloofsopvoeding doet dan je zelf beseft. Je ontdekt hoe je het geloof voorleeft en je krijgt leuke ideeën die je in de praktijk kunt toepassen, zodat het geloof iets leuks en aantrekkelijks wordt voor jouw kinderen!

Iedereen is van harte welkom in Het Anker om deze avonden bij te wonen. Om 19:30 uur staan de koffie en thee klaar en om 19:45 uur hopen we te beginnen. Tijdens deze avonden zal Imke input geven maar is er ook ruimte voor gesprek met elkaar en kun je vragen stellen. We hopen je dan te zien!

31

maart dinsdag

Tijd 19:45

Waar

Het Anker
Voorstraat

Organisatie Sion

Andere

Activiteiten

Uitgelicht

Twee avonden over opvoeding

Sion 19:45 | Het Anker

©2020 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter