Sion4Woman

Sion4Women

Sion4Women ochtendwandeling

In plaats van de avond in oktober, is er op zaterdag 18 september van 9.00-10.30 uur een Sion 4 Women ochtendwandeling. Wat houdt dat in?

Je wordt iets voor 9.00 uur verwacht bij de Ichtuskerk. Vanaf ga je in tweetallen wandelen en in gesprek door onze prachtige Zuidduinen. Dit kan gaan over vragen die we jullie meegeven of gewoon een persoonlijk gesprek wat jullie samen voeren. Daar zijn jullie vrij in. Wij zorgen voor koffie/thee en wat lekkers.

Op de afgesproken tijd wordt er weer verzameld bij de kerk en kan iedereen weer opgeladen naar huis.

Let op! Het is wel belangrijk dat je je van tevoren opgeeft, er is een beperkt aantal plekken. Dit kan in tweetallen, maar ook wanneer je alleen bent, ben je van harte welkom. Doe dit het liefst voor donderdag 16 september. Dat kan door een berichtje te sturen naar geertrudehaasnoot@xs4all.nl of via onze pagina op Facebook of Instagram.

september zaterdag

Tijd 09:00 - 11:30