Home / Contact
Agenda / Nieuws

Sinterklaasactie voedselbank Publicatiedatum: 16 november 2023

DE SINTERKLAASACTIE VOEDSELBANK/VOORRAADKAST

Hoewel het heel snel is na uw gulle gaven met Dankdag, willen we toch graag opnieuw uw aandacht vragen voor een volgende actie, deze keer voor de kinderen: DE SINTERKLAASACTIE VOEDSELBANK/VOORRAADKAST

Sinterklaas is weer bijna in het land, de schoenen worden weer gezet, pakjesavonden gehouden: groot feest voor de meeste kinderen! Voor de gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank of de Voorraadkast is dit niet altijd het geval, soms geeft het zelfs extra zorgen voor ouders die hun kinderen ook graag willen verwennen.
Daarom willen wij ook dit jaar graag voor deze groep kinderen (totaal zo’n 150!!) weer een actie houden.

De bedoeling is om hen te gaan verwennen met mooie cadeautjes, zodat het ook voor deze kinderen een prachtig feest mag worden.

Wilt u meedoen, dan kunt u een cadeautje kopen (max. €10,-) voor een jongen/meisje (leeftijd 0-12 jaar) en dit afgeven bij 1 van onderstaande adressen. Inpakken is niet nodig (inpakpapier is wel heel welkom!!), omdat we gelijkwaardige pakketjes willen maken. Vindt u het moeilijk of lastig om zelf iets te kopen, dan kunt u evt. een bijdrage overmaken op de rekening van wijkkas Rehoboth, o.v.v. Sint Actie Voedselbank, NL61 RABO 0148 7455 47. Van deze giften willen we dan ook nog graag een cadeaubon o.i.d. voor de 13-16-jarigen kopen.

We hopen opnieuw op een gezegende actie, dat veel mensen door deze oproep hun hart zullen laten spreken!!

INLEVERADRESSEN:

Duinstraat 55,
Annadwarsstraat 9,
Donker Curtiusstraat 40,
Nachtegaallaan 184,
Geelhartje 17,
Pluto 1,
Waterman 37,
Vloedstroom 7,
Swammerdamstraat 12.

©2023 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter