Wijkactiviteiten

Naast de zondagse erediensten worden door de Pniëlwijk diverse activiteiten georganiseerd. Hieronder vindt u een opsomming en toelichting, in de agenda is terug te vinden wanneer de verschillende activiteiten plaatsvinden. M.u.v. het Bijbeluur bejaarden vinden alle activiteiten plaats in de Pniëlkerk.

Samenkomsten in de Pniëlkerk

De wijkavonden van de wijk Pniël worden georganiseerd in de Grote Zaal van de Pniëlkerk. Dit geldt tevens voor de lidmatenkringen. Tevens zijn er de Kerst- en Paasbijeenkomsten. Van deze laatste geldt dat het telkens twee bijeenkomsten betreft en wel een middag- en een avondbijeenkomst in wisselende  volgorde in overleg met de wijkgemeente Bethel. De middagbijeenkomst is er voor de bejaarden van de wijk. Bejaarden van buiten de wijk die hier bij  aanwezig willen zijn kunnen dit melden bij de scriba. De avondbijeenkomsten is er voor alle wijkbewoners en belangstellenden.

Bijbeluur bejaarden

Voor de bewoners van de Driehoek, Duinrand en de Hugo de Groothof en overige bejaarden in de wijkgemeente wordt één keer in de maand een Bijbeluur gehouden. Dit wordt gehouden in de Duinrand, en staat onder leiding van de wijkpredikant.

ds. J. Geene
Melkweg 43
Email predikant

Scriba