Weekbericht 2020-08 18 februari 2020

Eerste Lijdenszondag

Het is een opschrift met een dubbele inhoud. Zondag is immers de dag des Heeren of de dag van de opstanding. En dan lijdenszondag. Daar staat dus heel het Evangelie in. In het Russisch luidt de naam voor zondag: Woskressenije, dat betekent opstanding! In de vroege kerk sprak men wel van KruisPasen. We slaan het boek Jesaja weer open. Zondagmorgen in de Nieuwe kerk en ’s avonds in Nieuwe Tonge.

Herinnering Wijkavond

Donderdag 20 feb. D.V. hopen we weer de wijkavond te houden. We lezen 2 Kon. 4: 38 – 44. Honger in het land. Daarmee sluiten we voorlopig de serie over Elia en Elisa af. Daar zijn nog wel een aantal hoofdstukken in het levensboek van de profeet Elisa die we nog niet hebben gelezen, maar het wordt dan wel erg hap-snap. De volgende wijkavond is de Paaswijkavond en dan volgt nog 1 of 2 keer voor de zomer. Daar kies ik dan andere onderwerpen voor. En dan kijken we nog of we volgend seizoen de avonden over Elisa afmaken.

Voorjaarsvakantie catechese

I.v.m. de voorjaarsvakantie is er dinsdag 25 febr. geen catechisatie. Let op! Dinsdag 3 maart hopen we elkaar dan natuurlijk weer te zien. Tot dan.

Tenslotte

Er is niet veel te melden aan bijeenkomsten. De berichten hebben daarom hier een einde. We wensen u allen een gezegende zondag vanaf de melkweg 43.

Mede namens mijn vrouw,
JG