Home / Contact
Agenda / Nieuws

Start Zondagsschool 01 september 2021

Start zondagsschool

Hallo jongens en meiden

Het is al zo lang geleden dat we jullie hebben ontmoet op de zondagsschool. We hoopten al eerder te kunnen beginnen, maar helaas.

Nu is de zomervakantie weer voorbij. Jullie zijn zelfs al naar school geweest. Hebben jullie school gemist? Taal, rekenen, aardrijkskunde, gym…

Of hebben jullie meer je klasgenoten gemist? Of het lekker samen buiten spelen?

Wanneer mis je iets eigenlijk? Je mist vooral iets als je er goede herinneringen aan hebt. Een leuke vakantie, fijn spelen, lekker knutselen.

Maar personen kun je natuurlijk ook missen, heel erg zelfs; vrienden en vriendinnen, opa of oma.

En de Heere Jezus? Kun je Hem ook missen? Jazeker! Juist goed wanneer je merkt dat je Jezus mist, want dan kun je niet zonder Hem. Zoek Hem dan maar. Ook als je Jezus niet mist, want zonder Hem kun je niet leven. Als je Hem zoekt dan zal je Hem zeker vinden. Dat heeft Jezus zelf gezegd. Dat staat in de Bijbel. Kijk maar in Mattheus 7.

De Bijbel staat boordevol beloften. Ze staan in heel veel verhalen in het Oude en Nieuwe Testament. En daar hopen we ook dit seizoen veel uit te vertellen op de zondagsschool. We zouden het heel fijn vinden wanneer jullie ook komen luisteren. Zo God het wil aanstaande zondag 5 september gaan we weer starten. Tot dan!

Groeten van meesters en juffen

©2021 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter