Laatste Sela-concert in bekende samenstelling Publicatiedatum: 14 oktober 2022

Op vrijdag 21 oktober geeft de christelijke band Sela een concert in de Nieuwe Kerk in Katwijk. Dit concert is het vervolg op de zomertoer van Sela met ruim 30 concerten verspreid over het hele land. Extra bijzonder is dat dit de laatste concerten zijn in deze samenstelling. In het nieuwe jaar gaat de band Sela in een nieuwe samenstelling weer het podium op.

Na lange tijd weer samen zingen. Daar genieten sinds afgelopen mei al vele concertbezoekers van. Na een korte pauze in de zomer, gaat nu de tour in september en oktober weer verder op allerlei plekken in Nederland. Het thema van de concerten is ‘Een toekomst vol van hoop’ en natuurlijk staat dit lied - net als veel andere geliefde Sela-liederen - op het programma. Ook zullen er nieuwe liederen worden gezongen.

Dit zijn de laatste concerten van Sela in 2022. In het nieuwe jaar hoopt Sela met een nieuwe samenstelling weer het land in te trekken. Zanger Frans Korpershoek en toetsenist Adrian Roest dragen namelijk het stokje over en nemen afscheid van de band. Wie graag nog een keer van hun muzikaliteit wil genieten en ernaar uitkijkt om samen te zingen over een hoopvolle toekomst, is van harte welkom bij het concert.

Over Sela De missie van Sela is het schrijven van liederen voor de kerk en dus liederen die geschikt zijn voor samenzang. Deze concerten worden daarom ook gebruikt om reacties van bezoekers op nieuwe liederen te horen. De reacties worden meegenomen en verwerkt voor de opname van het nieuwe album, die gepland staat voor november 2022.

Sela, gestart in 2005, heeft in de afgelopen jaren zo’n 200 liederen geschreven en 14 albums uitgebracht. Veel liederen zijn inmiddels breed bekend binnen christelijk Nederland. Concerten zijn nagenoeg altijd uitverkocht.

Datum:         21 oktober 2022
Aanvang:      20:00 uur