Home / Contact
Agenda / Nieuws

Hart onder de Riem 14 maart 2021

Hart onder de riem!

We leven in een moeilijke tijd. Veel dingen die we zo gewend waren gaan niet door, of moeten anders. Zo ook de PEP-week die jaarlijks georganiseerd wordt vanuit de Confessionele Jeugdraad. U zult vast begrijpen dat deze dit jaar ook niet kon plaatsvinden. Toch voelen we misschien wel meer dan anderen jaren dat we best wel een oppeppertje kunnen gebruiken. Het CJR wil hier zeker ook niet aan voorbijgaan en probeert toch geregeld iets leuks op te zetten om elkaar een beetje op te peppen. We starten deze maand met het “Hart onder de riem” project en daar hebben we u bij nodig!

Bent u iemand, of kent u iemand die wel een hart onder de riem kan gebruiken? Of misschien vind je het leuk om iemand een hart onder de riem te geven. Geen jezelf, of de ander op.

Er zijn dus 2 verschillende manieren om aan dit project deel te kunnen nemen.

 1. Ontvanger van een ‘Hart onder de riem’
 2. Gever van een ‘Hart onder de riem’.

Vaak is het lastig om jezelf op te geven voor zoiets, maar wellicht kent u iemand die wel een hart onder de riem kan gebruiken. Meld diegene aan als ontvanger van een ‘Hart onder de riem’. Ook al lijkt het iets kleins, het kan al een heel groot gebaar zijn. Zeker in deze onzekere tijd.

Vind je het leuk om een ‘Hart onder de riem’ uit te delen? Meld je dan ook zeker aan. Iedereen kan meedoen. Misschien vindt u het leuk om met het gezin iets te maken, knutselende kinderen, mensen met groene vingers, of iemand die het heerlijk vindt om te bakken, alles kan. Natuurlijk mag uw attentie een persoonlijk woordje bevatten door het toevoegen van een kaartje. Leuk is als uw attentie ook letterlijk een ‘Hart onder de riem’ kan zijn. Hieronder zie je enkele voorbeelden:

Hoe doet u mee?

 1. Stuur een mailtje naar jellymarel@hotmail.com.
   
 2. Geef in dat mailtje aan dat u mee wilt doen aan het “Hart onder de riem” project. Geef daarbij aan of u een ontvanger, of een gever van een “Hart onder de riem” bent.
   
 3. Bent u, of kent u een ontvanger? Zet dan duidelijk naam en adres bij de aanmelding. Ditadres wordt aan een gever doorgegeven, zodat het “Hart onder de riem” kan worden afgegeven. Wellicht overbodig om te noemen, maar bedenk of de ontvanger het op prijs stelt dat naam en het adres wordt afgegeven.
   
 4. Bent u een gever? U zult via de mail een naam en een adres van een ontvanger krijgen. U kunt gedurende de maand maart zelf uw ‘Hart onder de riem’ bij diegene afgeven. Dit kan anoniem door het bijvoorbeeld aan de deur van de ontvanger te hangen.

De gehele maand maart kunt u mensen opgeven, of harten onder de riem uitdelen. Zo kunnen we elkaar binnen de gemeente een beetje oppeppen.

Doen jullie mee?

©2021 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter