DIGITALE ACTIEWEEK 2021 16 april 2021

DIGITALE ACTIEWEEK 2021

Ook dit jaar zal de Actiedag Rond de Oude Kerk niet op de manier kunnen plaatsvinden, zoals we al jaren gewend waren. We hopen dat er na de zomer iets meer mogelijk zal zijn.
Nu willen we wel graag een DIGITALE ACTIEWEEK organiseren, waarbij bestellingen en verkoop van aangeboden artikelen vooral digitaal zullen plaatsvinden.
Daarvoor doen we een beroep op de vele mensen met ideeën in onze gemeente!

Heb je 1, 3 of 5 talenten (zo genoemd in de gelijkenis die Jezus vertelde) en wil je die graag inzetten voor de kerk? Geef je dan bij ons op!

Waar is dat voor nodig?

• Om de kerk zichtbaar te maken.
  • Om de onderlinge band tussen gemeenteleden te versterken.
  • Om op deze manier geld op te halen voor de kerk.

Dus:
− Ben je creatief? Bedenk iets en geef het idee aan ons door.
− Ben je een doener? Geef je dan op en kijk intussen eens rond of je helpers
kent!
− Heb je ideeën? Laat het ons weten.

Het idee van een digitale veiling is al meerdere keren genoemd. Maar dat vraagt wel verdere organisatie en vooral artikelen die dan aangeboden kunnen worden. Kunt u ons daarmee helpen, we horen het graag!
Laten we samen zorgen dat het werk in en van de kerk kan doorgaan! En dat in ons dorp ook de blijde boodschap gehoord zal worden:
De Heere is waarlijk opgestaan!

Contact: actieweekkatwijk@gmail.com