Aanmelden kerkbezoek 31 mei 2021

Aanmelden Kerkbezoek

Vanaf heden kunt u zich weer aanmelden als u een kerkdienst wilt bezoeken. De kerkdiensten staan zo'n 7 dagen voor de dienst vermeld op de website en kunt u reserveren. Het aantal toegestane aanwezigen is per kerkdienst bepaald door de richtlijnen welke het RIVM heeft gesteld. Hier geldt helaas vol=vol.

Op dit moment gelden de volgende aantallen bezoekers per kerkdienst:
Nieuwe kerk 360
Oude kerk 250
Ichthuskerk 93
Pnielkerk 143
Maranathacentrum 90

Indien u gezondheidsproblemen heeft, wilt u dan a.u.b. niet naar de kerk komen?

Als u een ochtenddienst bezoekt, krijgt u bij binnenkomst een reinigingsdoekje uitgereikt. Wilt u uw eigen zitplaats hiermee reinigen na de dienst? En als u een dienst in de Nieuwe kerk, Oude Kerk, Ichthuskerk of het Maranathacentrum bezoekt, deze diensten worden ook via internet uitgezonden. Er is dan ook een kans aanwezig dat u gefilmd wordt.

De link welke u kunt gebruiken naar het reserveringsprogramma is: https://www.eventbrite.nl/o/hervormde-gemeente-katwijk-aan-zee-30700690960

Voor diegene, die geen kans zien om via internet te reserveren: u kunt ook bellen op woensdag en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur naar:

06 44 232 411 of 06 44 252 020

Gezegende diensten toegewenst.