Aanmelden kerkbezoek 31 mei 2021

Aanmelden Kerkbezoek

Vanaf heden kunt u zich weer aanmelden als u een kerkdienst wilt bezoeken. De kerkdiensten staan zo'n 7 dagen voor de dienst vermeld op de website en kunt u reserveren. Het aantal toegestane aanwezigen is per kerkdienst bepaald door de richtlijnen welke het RIVM heeft gesteld. Hier geldt helaas vol=vol.

Op dit moment gelden de volgende aantallen bezoekers per kerkdienst:
Nieuwe kerk 250
Oude kerk 180
Ichthuskerk 90
Pnielkerk 105
Maranathacentrum 90
De kans is aanwezig dat er binnenkort nog versoepelingen zullen worden aangekondigd. Zodra de daarbij behorende bezoekersaantallen bekend zijn, zullen deze verwerkt worden in het reserveringssysteem.

Indien u gezondheidsproblemen heeft, wilt u dan a.u.b. niet naar de kerk komen?

Als u een ochtenddienst bezoekt, krijgt u bij binnenkomst een reinigingsdoekje uitgereikt. Wilt u uw eigen zitplaats hiermee reinigen na de dienst? En als u een dienst in de Nieuwe kerk, Ichthuskerk of het Maranathacentrum bezoekt, deze diensten worden ook via internet uitgezonden. Er is dan ook een kans aanwezig dat u gefilmd wordt.

De link welke u kunt gebruiken naar het reserveringsprogramma is:: https://www.eventbrite.nl/o/hervormde-gemeente-katwijk-aan-zee-30700690960

Voor diegene, die geen kans zien om via internet te reserveren: u kunt ook bellen op woensdag en donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur naar:

06 16 890 753 of 06 49 709 541

Gezegende diensten toegewenst.