Aanmelden kerkbezoek 22 juli 2020

Aanmelden Kerkbezoek

Voor de diensten vanaf zondag 2 augustus gaan wij gebruik maken van een andere manier van het reserveren van een plaats in een kerkdienst. U kunt zelf aangeven welke kerkdienst u wilt gaan bezoeken. De kerkdiensten staan zo'n 8 dagen voor de dienst vermeld op de website. U kunt dan reserveren. Het aantal toegestane aanwezigen is per kerkdienst bepaald door de richtlijnen welke het RIVM heeft gesteld. Hier geldt helaas vol=vol.
Aan het eind van het reserveren vraagt het systeem of u de tickets wilt bekijken. Als u dat wilt, kunt u een account aanmaken. Voor de reservering is het echter niet nodig.
Indien u gezondheidsproblemen heeft, wilt u dan aub niet naar de kerk komen?

Als u een ochtenddienst bezoekt, krijgt u bij binnenkomst een reinigingsdoekje uitgereikt. Wilt u uw eigen zitplaats hiermee reinigen na de dienst? En als u een dienst in de Nieuwe kerk of de Ichthuskerk bezoekt, deze diensten worden ook via internet uitgezonden. Er is dan ook een kans aanwezig dat u gefilmd wordt.

De link welke u kunt gebruiken naar het reserveringsprogramma is: https://www.eventbrite.nl/o/hervormde-gemeente-katwijk-aan-zee-30700690960

Voor diegen, die geen kans zien om via internet te reserveren u kunt ook 's avonds tussen 19.00 en 20.00 uur bellen naar:

06 13 458 674 of 06 13 758 423

Gezegende diensten toegewenst.