Aanmelden kerkbezoek 09 maart 2021

Aanmelden Kerkbezoek

Vanaf heden kunt u zich weer aanmelden als u een kerkdienst wilt bezoeken. De kerkdiensten staan zo'n 5 dagen voor de dienst vermeld op de website en kunt u reserveren. Het aantal toegestane aanwezigen is per kerkdienst bepaald door de richtlijnen welke het RIVM heeft gesteld. Hier geldt helaas vol=vol.
Indien u gezondheidsproblemen heeft, wilt u dan a.u.b. niet naar de kerk komen?

Als u een ochtenddienst bezoekt, krijgt u bij binnenkomst een reinigingsdoekje uitgereikt. Wilt u uw eigen zitplaats hiermee reinigen na de dienst? En als u een dienst in de Nieuwe kerk, Ichthuskerk of het Maranathacentrum bezoekt, deze diensten worden ook via internet uitgezonden. Er is dan ook een kans aanwezig dat u gefilmd wordt.

De link welke u kunt gebruiken naar het reserveringsprogramma is:: https://www.eventbrite.nl/o/hervormde-gemeente-katwijk-aan-zee-30700690960

Voor diegene, die geen kans zien om via internet te reserveren: u kunt ook bellen op donderdag en vrijdag tussen 19.00 en 20.00 uur naar:

06 16 890 753 of 06 49 709 541

Gezegende diensten toegewenst.