4YOUth 16 mei - Ben jij het verschil?! 09 mei 2021

4YOUth - Ben jij het verschil?!

Jullie kennen ze wel: Esther die de moed had om naar de koning te gaan terwijl haar leven op het spel stond. David die het bespotten van zijn God niet langer aan wilde horen.

We worstelen allemaal wel eens met onze identiteit, wie we zijn en wat ons te wachten staat in de toekomst. Maar wie ben jij, heeft God een plan met jou? Waarmee zou jij je talenten kunnen gebruiken?

Onze oud voorganger ds. van den Bosch zal hierover spreken, ons aanmoedigen en aanwakkeren.

Je bent welkom op zondag 16 mei in de Ichthuskerk, we beginnen om 18:00. Je kunt de dienst online luisteren of je aanmelden via de site om heerlijk als vanouds in de kerk mee te beleven. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij! De Bethelband zal voor de live-muziek zorgen.