Home / Contact
Agenda / Nieuws

Windmolenpark

De meeste Katukkers moeten er niet aan denken. Dat er een windmolenpark in zee komt. Dat is toch geen gezicht!! Dat de horizon getekend wordt door talloze windmolens!

Windmolens zijn goed voor het opwekken van groene stroom. Ze draaien zich in de wind, zodat de bladen optimaal kunnen profiteren van de windkracht. Op zich een mooie uitvinding.

Wat zou het mooi zijn als de gemeente een ‘windmolenpark’ werd. Ik bedoel: dat we allemaal mensen zouden zijn die de volle wind van Gods Geest willen opvangen om daaruit de maximale geestelijke kracht op te laten wekken. Optimaal profiteren van hoe de Geest waait, dat zou nog eens wat zijn!

Een windmolenpark in zee, daar heb ik, zeker nu ik vertrek, geen mening over. Maar windmolen – mensen in het dorp, hoe meer, hoe liever!!

Galaten 2:19-20

Want ik ben gestorven door de wet en leef niet langer voor de wet, maar voor God. Met Christus ben ik gekruisigd: ikzelf leef niet meer, maar Christus leeft in mij. Mijn leven hier op aarde leef ik in het geloof in de Zoon van God, die mij heeft liefgehad en zich voor mij heeft prijsgegeven.

©2020 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter