Home / Contact
Agenda / Nieuws

Windmolenpark

De meeste Katukkers moeten er niet aan denken. Dat er een windmolenpark in zee komt. Dat is toch geen gezicht!! Dat de horizon getekend wordt door talloze windmolens!

Windmolens zijn goed voor het opwekken van groene stroom. Ze draaien zich in de wind, zodat de bladen optimaal kunnen profiteren van de windkracht. Op zich een mooie uitvinding.

Wat zou het mooi zijn als de gemeente een ‘windmolenpark’ werd. Ik bedoel: dat we allemaal mensen zouden zijn die de volle wind van Gods Geest willen opvangen om daaruit de maximale geestelijke kracht op te laten wekken. Optimaal profiteren van hoe de Geest waait, dat zou nog eens wat zijn!

Een windmolenpark in zee, daar heb ik, zeker nu ik vertrek, geen mening over. Maar windmolen – mensen in het dorp, hoe meer, hoe liever!!

Handelingen 13:38-39

U moet dus weten, broeders en zusters, dat het dankzij hem is dat aan u de vergeving van de zonden verkondigd wordt; iedereen die op grond van de wet van Mozes geen vrijspraak kon krijgen, wordt door hem geheel vrijgesproken, mits hij gelooft.

©2021 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter