Home / Contact
Agenda / Nieuws

(Weder - ) Geboortekaartje

 

Geboortekaartjes. Hele lieve, vertederende aankondigingen van nieuw leven. Hier een strikje, daar een wiegje, voorop een beertje, binnenin een baby. Links een gedichtje, rechts een naam. Woorden van dankbaarheid en blijdschap. Soms aangevuld met lengte, gewicht en rusttijden. De vreugde is enorm. Het geluk kent geen grenzen. Daarom een geboortekaartje, melding van nieuw leven. Er is een mens geboren. Het mag beleden worden: God schonk nieuw leven!

God schonk nieuw leven……Waarom sturen we eigenlijk geen weder – geboortekaartjes? Als melding van nieuw leven? Als belijdenis dat de Heere dat gewerkt, geschonken, gerealiseerd heeft? Een kaartje met je eigen naam, met woorden van dankbaarheid. Het nieuwe leven dat heeft óók een Naam: Jezus Christus! Om zó te getuigen: Het leven is mij Christus! (Fil. 1: 21a). En…ik leef, maar niet meer ik, maar Christus leeft in mij! (Gal. 2: 20)

Een weder – geboortekaartje. Melding van nieuw leven in Jezus. Hebt u de uwe al verstuurd?!

Handelingen 13:38-39

U moet dus weten, broeders en zusters, dat het dankzij hem is dat aan u de vergeving van de zonden verkondigd wordt; iedereen die op grond van de wet van Mozes geen vrijspraak kon krijgen, wordt door hem geheel vrijgesproken, mits hij gelooft.

©2021 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter