Home / Contact
Agenda / Nieuws

9-22 juli '21 Publicatiedatum: 06 juli 2021

wijkbericht

Van zondag…

Het Woord mocht weer tot ons komen afgelopen zondag. Zeker geen vanzelfsprekendheid. In veel landen in de wereld moet dit in achterkamertjes gebeuren. Denk u ook aan deze mede broeders en zusters?

Giften.
Onze scriba kreeg € 20,00 mee en ds. Van der Plas eveneens € 20,00.
Gevers of geefsters hartelijk dank.  Beide giften voor de wijkkas.
Van harte aanbevolen.

Tot zondag…
Aanstaande zondag hoopt  oud Katwijker ds. Ouwehand voor ons voor te gaan in het Maranathacentrum om 10 uur. De week erna hoopt onze oud bijstand in het pastoraat, ds. Van Meijeren in de Nieuwe kerk het Woord te bedienen. Vanwege de pandemie is dit al een aantal keren vervallen maar nu hopen we dat het er toch van mag komen. Ook dit is een morgendienst. Wij wensen u goede diensten toe. 

Vakantie.
De vakantietijd staat weer voor de deur. Dat betekent dat ook in de kerkenraad de broeders hun welverdiende rust mogen nemen.
Onze scriba broeder Van der Plas heeft vakantie van donderdag 8 juli tot en met dinsdag 3 augustus. In die tijd neemt broeder Wim Sip de honneurs waar. Hij is te bereiken onder nummer 06-40416793.
Schroom in voor of tegenspoed hem niet te bellen.

Tot slot.
Zoals ik al schreef staat de vakantietijd weer voor de deur. Er kan en mag weer meer dan vorig jaar en links en rechts om me heen hoor en zie ik zuchten van verlichting hierover. Misschien gaat u dit jaar wel naar het buitenland of blijft u toch nog in eigen land, de gemeente draait gewoon door.
De frequentie van dit kerkblad wordt de komende weken ook verlaagd naar een keer per twee weken. Zo komt alles even op een lager pitje te staan. Alles? Nee niet alles. De Woordverkondiging mag ook in de komende tijd, zo de Heere het geeft, zondag aan zondag doorgaan.
U mag uw plaatsje weer innemen en de Woorden van het liefelijke evangelie nog horen. Dat het ook in ons aller hart mag neerdalen.                    
We denken aan allen die de komende tijd vreugdevolle momenten mogen hebben maar ook aan hen die in angst uitslagen afwachten en aan hen die met ziekte of andere ongemakken te kampen hebben.
Stel uw vertrouwen op Hem en u zult niet beschaamd worden.

Namens de kerkenraad een hartelijke groet.
Johan Berkheij

©2022 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter