Actiedag Ichthuswijk 28 mei 2022

Op 28 mei 2022 houdt de Ichthuswijk weer een Actiedag, van 09:00 - 15.00 uur.
In en rond de Ichthuskerk, Nachtegaallaan 7, Katwijk.

Op 28 mei is de actiedag voor de Ichthuskerk! We zijn al druk bezig met de voorbereidingen. Er is die dag van alles te doen voor jong en oud rond de Ichthuskerk. De opbrengst is voor stichting Asareel en nieuwe camera’s voor de Ichthuskerk.

Asareel betekent ’God houdt vast’. Deze organisatie richt zich op jongeren en (jong)volwassenen die tussen wal en schip zijn geraakt of dreigen te raken. Dat kan vele oorzaken hebben. Wachtlijsten en niet weten wat je moet doen, isolement door bijvoorbeeld fobische klachten, geen werk meer hebben of geen geld hebben en daarom nergens naar toe kunnen.

Voorafgaand aan de actiedag
staan een aantal activiteiten gepland. De opbrengst hiervan komt ten goede van de actiedag.

- Op 20 april staat een culinaire avond op de agenda. Deze avond wordt gehouden in Havenrestaurant De Zuid-Wester. 5-gangen diner met bijpassende wijnen. Kosten €75 all-in p.p.

- 13 mei workshop bonbons maken. Deze avond wordt gehouden in Haarlem. De kosten voor deze avond zijn €22,50 p.p.

Voor beide avonden kun je je inschrijven bij Lenny, tel. 06-83236142.

Vrijwilligers actiedag.
Ook voor de dag zelf zijn nog een aantal vrijwilligers nodig.

Wil je meehelpen, mail dan naar nienkekats@hotmail.com of bel Marjanne van Duijn op 06-40540372. Ook doen we een oproep aan de creatieve mensen die voor het goede doel gratis leuke dingen willen maken voor de verkoop in de creakraam. Waar denken we dan aan: van gebreide/gehaakte artikelen tot zelfgemaakte advocaat en alles wat daartussen zit. Voor de gebakskraam willen we een beroep doen op de mensen die graag iets bakken. Alles wat lekker is, is welkom.

Ook dit jaar hopen we deze dag samen met alle vrijwilligers tot een succes te maken!

mei zaterdag

Tijd 09:00 - 15:00