Home / Contact
Agenda / Nieuws

Klik op het logo voor meer info!

 

Follow Me

He, leuk dat je hier even kijkt!

Follow Me. Jezus sprak deze woorden uit tegen jonge mensen, die Hem volgden en leerden wat het betekent om Jezus te dienen in je leven. Dat willen wij ook!

Wie zijn we? Jongeren in de leeftijd van 12 tot 14 jaar. Maakt niet uit op welke school je zit en of je veel of weinig van de Bijbel weet. Je bent welkom!

Wat doen we? Vanaf eind september tot ergens in maart komen we een uur in de week bij elkaar. Op dinsdag van 18.30 – 19.30 uur.

Eerst volgen we een gezamenlijk deel, waarbij we bidden, een stukje video kijken als intro op het thema en dan tien minuten uitleg erbij.

Daarna gaan we in mentorgroepjes uit elkaar om door te praten over het thema en een Bijbelstudie te doen.

Kom eens langs! We verwachten je.

 

De mentoren

 

Follow Me Next

Hoihoi. Tijd om te werken aan een stukje verdieping van je geloof en je relatie met God.

Ben je tussen de 15 en 17 jaar oud? Ben je niet bang voor gesprekken over lastige en uitdagende thema’s? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Vanaf eind september tot ergens in maart komen we (meestal) iedere dinsdagavond van 19.30 – 20.30 uur bij elkaar. Eerst een centraal gedeelte, waarin gebed, een stukje video als intro op het thema en uitleg.

Daarna gaan we in mentorgroepen uiteen voor een Bijbelstudie over het thema en verdere verwerking. O ja, en natuurlijk vergeten we niet om iets te drinken en te genieten van iets lekkers.

We hopen je te zien!

 

De mentoren

Contact

Predikant
dr. F. van den Bosch
Schelp 13
T 0718890852
Email predikant

Scriba
Fred Bouwman Email:scribabethelwijk@gmail.com

Uitgelicht

Laatste nieuws

Meer nieuws
Johannes 14:27

Ik laat jullie vrede na; mijn vrede geef ik jullie, zoals de wereld die niet geven kan. Maak je niet ongerust en verlies de moed niet.

©2020 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter