Hartelijk welkom op de website van onze wijk. U kunt hier allerlei informatie vinden over wie we zijn en wat we zoal doen. Via het menu aan de rechterzijde kunt u/jij verder zoeken om een beter beeld van ons als kerk en gemeente te krijgen of om gericht informatie over bepaalde activiteiten te zoeken. Ik hoop dat de geboden informatie je boeit en dat je er vindt wat je zoekt.

Als u verder nog vragen heeft over de informatie die u hier vindt, of vragen over geloof en kerk, of misschien suggesties waar we ons voordeel mee kunnen doen, neem dan contact met me op. Ik laat dan zo spoedig mogelijk van me horen.

Naast de informatie die we op deze website bieden, kunt u ook terecht op Facebook  (https://www.facebook.com/bethel.jeugd)

Met een hartelijke groet,

De kerkenraad van wijk "Bethel"

Scriba