Home / Contact
Agenda / Nieuws

Hartelijk welkom op de website van onze wijk. U kunt hier allerlei informatie vinden over wie we zijn en wat we zoal doen. Via het menu aan de rechterzijde kunt u/jij verder zoeken om een beter beeld van ons als kerk en gemeente te krijgen of om gericht informatie over bepaalde activiteiten te zoeken. Ik hoop dat de geboden informatie je boeit en dat je er vindt wat je zoekt.

Als u verder nog vragen heeft over de informatie die u hier vindt, of vragen over geloof en kerk, of misschien suggesties waar we ons voordeel mee kunnen doen, neem dan contact met me op. Ik laat dan zo spoedig mogelijk van me horen.

Naast de informatie die we op deze website bieden, kunt u ook terecht op Facebook  (https://www.facebook.com/bethel.jeugd)

Met een hartelijke groet,

Ds. Ferdinand van den Bosch

Contact

Predikant
dr. F. van den Bosch
Schelp 13
T 0718890852
Email predikant

Scriba
Fred Bouwman Email:scribabethelwijk@gmail.com

Uitgelicht

Laatste nieuws

Meer nieuws
Weekmeditatie - nr.4

Bij de dienst van zondag 2 februari

Psalmen 145

Als jouw sportclub altijd wint, dan staat je club goed bekend. De naam van de club wordt overal genoemd. Als je zelf dan eens een hele slechte wedstrijd speelt en zwaar verliest, dan haal je de naam van je club naar beneden. Als je bij de club hoort, als je de naam van je club draagt, dan wordt van je verwacht dat je de clubnaam in ere houdt.

Goed om jezelf dan eens af te vragen wat het voor jou betekent wanneer je de naam van de Here draagt! Hoe kunnen wij de naam van de Here hooghouden? En de andere kant: op welke momenten halen wij de naam van de Here onderuit?

Zondagavond doen we als wijk dienst in de Ichthuskerk en denken we over deze vragen na. We lezen Psalmen 145. Juist in deze psalm wordt veel gezegd over de naam van de Here. De naam die over ons leven is uitgeroepen. Al bij de doop.

Lees verder
dr. F. van den Bosch
Wijkdominee Bethel
Handelingen 13:38-39

U moet dus weten, broeders en zusters, dat het dankzij hem is dat aan u de vergeving van de zonden verkondigd wordt; iedereen die op grond van de wet van Mozes geen vrijspraak kon krijgen, wordt door hem geheel vrijgesproken, mits hij gelooft.

©2021 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter