Kerstwandeling om de Oude Kerk (Update) Publicatiedatum: 22 november 2022

Kerstwandeling om de Oude Kerk

Het lijken donkere maanden voor kerst te worden. Een uitzichtloze oorlog in Oekraïne, klimaatcrisis, toenemende onvrede in de samenleving, energiearmoede etc. Geen opbeurende omstandigheden en voor een flink aantal mensen en gezinnen ook zorgen om financieel de eindjes aan elkaar te blijven knopen. Juist in deze tijd willen we in en rondom de Oude Kerk met jong en oud het Kerstfeest van licht en hoop vieren. Het missionaire team Oude Kerk heeft voorbereidingen getroffen voor het organiseren van een kerstwandeling rondom deze kerk. Een mooie activiteit voor jong én oud.

De voorbereidingen voor de kerstwandeling op vrijdag 23 december zijn in volle gang. Inmiddels is er al een groep enthousiaste vrijwilligers gevormd die mee willen werken aan deze wandeling. Een aantal rollen zijn dus al vervuld, maar ook voor de laatste rollen zoeken we nog een paar enthousiastelingen om de wandeling tot een groot succes te maken. Dit kan een grotere rol zijn zoals verteller of Gabriël, maar ook een rol meer op de achtergrond als figurant.

Concreet zijn wij op dit moment nog op zoek naar mensen die de volgende rollen willen vervullen:

• Gids/verteller
    • In deze rol begeleid je de wandelgroep door het verhaal doormiddel van het vertellen van het verhaal. Op deze manier is het in samenwerking met de hoofdrolspelers een doorlopend verhaal. Daarnaast bewaak je de tijd op de plekken waar een gedeelte van het verhaal vertelt wordt, zo kunnen we zoveel mogelijk mensen de wandeling laten lopen. We zoeken nog meerdere gidsen.
  • Gabriël (twee keer)
  • Jozef (twee keer)
  • Wijzen uit het Oosten (twee keer)

Lijkt het jou leuk om mee te doen of ken je mensen in jouw omgeving die mee zouden willen werken? Aanmelden kan via onderstaande link. Na je aanmelding ontvang je een bericht en een uitnodiging voor een avond begin december waar we de puntjes op de i willen zitten. Meer dan welkom om mee te werken aan dit evenement. Laten we samen Het Licht verspreiden deze kerstdagen! https://forms.office.com/r/PA6wQ5sjYE.

Schrijf de datum van de wandeling alvast in jouw agenda: Vrijdag 23 december 2022. Meer informatie volgt spoedig.

Wil je meer weten of heb je vragen. Stuur een email naar kerstwandeling@kerstnachtkatwijk.nl. We staan je graag te woord!