Home / Contact
Agenda / Nieuws

Kerstwandeling om de Oude Kerk | Aanmelden en informatie Publicatiedatum: 09 december 2022

Kerstwandeling om de Oude Kerk

Loop mee met de Kerstwandeling rondom de Oude Kerk! Op vrijdag 23 december 2022 vindt in de wijk rondom de Oude Kerk een kerstwandeling plaats. Op meerdere plekken ontmoet je personen uit het eeuwenoude kerstverhaal dat ons in deze tijd zoveel te zeggen heeft. De wandeling is ruim 1,2 kilometer en duurt ongeveer een uur. Een mooi begin van de kerstvakantie en een gelegenheid om iemand mee te vragen voor wie Kerst niet (zo) bekend is! Wandel jij mee?

In verband met de verwachte opkomst en de inzet van vrijwilligers is het belangrijk dat je je aanmeldt. Reserveer je tickets (dus ook voor de kinderen) op het door jou gewenste tijdstip vanaf maandag 12 december via deze link: http://bit.ly/3F9X8dw. Daarna ontvang je een bevestiging van je aanmelding. Tot de 23e!

Kom op de door jou gekozen starttijd. 5 minuten van te voren is geen probleem, maar om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten lopen, makkelijk en snel te kunnen starten is een goede doorloop cruciaal. Start van de wandeling is op het kerkplein van de Nieuwe Kerk (let op! De startlocatie is gewijzigd). Daar word je opgehaald door de gids die met jouw wandelgroep de wandeling loopt. 

Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar de Nieuwe Kerk. Daar is voldoende ruimte om de parkeren. Houdt rekening met drukte.

Na de wandeling ben je van harte welkom in het Andreashofje aan de kant van Het Kerkhaventje. Daar is warme chocomel, koffie, marshmallows en vuurtjes om elkaar te ontmoeten en na te praten.

Wij kijken ernaar uit met elkaar dit verhaal te beleven!

Wil je meer weten of heb je vragen. Stuur een email naar kerstwandeling@kerstnachtkatwijk.nl. We staan je graag te woord!

©2023 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter