Startdag HGJV

Wat leuk dat je naar de startdag wilt komen!

We gaan ook nu de Goerie weer ombouwen tot een fantastische speellocatie met verschillende attracties, spelletjes en activiteiten. Van 10.00-15.00 uur kunnen kinderen tot 12 jaar komen spellen, klimmen, klauteren, glijden, voetballen en nog veel meer! De spellenkaart kost €2,00. Je kunt deze op de startdag kopen bij de ingang van de Goerie. Met de spellenkaart krijg je heel veel speelplezier, maar ook diverse lekkernijen!

Aan deze editie zijn enkele aanvullende regels verbonden. De belangrijkste regels die wij hanteren zijn:

·       Reserveer een ticket. Wil je naar de startdag reserveer dan per persoon een (gratis) ticket.

o   Als je zelfstandig naar de startdag komt, dan kun je tussen 10.00-15.00 uur komen en ook zelf weer gaan wanneer je dat wilt.

o   Als je niet zelfstandig naar de startdag komt en dus ook weer wordt opgehaald, dient bij de reservering tevens een ophaaltijd te worden aangegeven. Wellicht overbodig, maar toch een vriendelijk verzoek om u zoveel mogelijk aan de vermelde ophaaltijd te houden.

o   Wilt u uw kind toch eerder ophalen dan op de aangegeven ophaaltijd? Meld u dan bij de ingang van de Goeri. Let hierbij wel op de geldende basisregels.

·       Verder geldt: heeft u of uw kind last van coronagerelateerde klachten, kom dan a.u.b. niet naar de startdag. Bovendien verzoeken wij u de actuele maatregelen van onze overheid en het RIVM te respecteren en deze bij het brengen en halen van uw kind(eren) in acht te nemen.

We organiseren de startdag voor alle kinderen, ook als je nog niet op een club zit. Ben je 4 jaar of ouder? en nog geen lid van één van de jongens- of meidenclubs? Kijk dan op onze website www.hgjvkatwijk.nl en geef je op! Vanaf D.V. maandag 20 september start het nieuwe clubseizoen. Meer informatie over de clubs, de tijden en locaties vindt u in de kerkbode en op de website www.hgjvkatwijk.nl.

We hopen op een mooie dag met elkaar, tot ziens op de startdag!

Bij slechte weersomstandigheden kan de startdag niet doorgaan, houd hiervoor de berichtgeving op de website www.hgjvkatwijk.nl in de gaten.

INSCHRIJVING: Startdag HGJV (De Goerie) Registratie, zat, 18 sep. 2021 om 10:00 | Eventbrite

september zaterdag

Tijd 10:00-14:00