Home / Contact
Agenda / Nieuws

Kindernevendienst

Weet je nog van de vorige zondagen? Hoe Mozes het volk van Israël leidt. Via Hem geeft God de Tien geboden, de Ark en de Tabernakel. En hoe boos hij was over het gouden kalf? 

Mozes vindt zijn werk heel erg moeilijk. De reis duurt lang en is zwaar. Zullen ze ooit in het beloofde land komen? Als hij nu maar zeker wist dat de Heere bij hen is… Mozes hoort God tegen hem praten, maar heeft de Heere nog nooit gezien. Mag dat één keer?, vraagt hij. Mijn gezicht kun je niet zien, dat geeft nog meer licht dan de zon. Dan laat God Mozes naar een rotsholte gaan en gaat voorbij. Daarna mag Mozes kijken. Hij ziet God van achteren. En zelfs dan is het licht dat God uitstraalt nog heel fel. Nu weet Mozes het zeker: God is bij hem. 

Deze zondagmorgen zou het in de kindernevendienst gaan over dit verhaal. Maar met het materiaal wat je kunt vinden op www.hervormdkatwijk.nl kun je thuis ook kindernevendienst vieren! En als je de dienst met je ouders meekijkt kun je daar ook een op de preek afgestemd kerkboekje downloaden, doe gezellig mee!

Download hier de verhalen

Download hier de verwerkingen

28

juni zondag

Tijd

Waar

Online

Organisatie Algemeen

Uitgelicht

Bijbelkring 25+

Rehoboth 20:00 - 22:00 uur | MaranathaCentrum

Uitgelicht

Paasgroet rondbrengen

Ichthus 09:30 | Ichthuskerk, Nachtegaallaan 7, Katwijk aan Zee

©2020 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter