Home / Contact
Agenda / Nieuws

Jongerenevent Hervormde Gemeente

Jongerenevent Hervormde Gemeente

Zoals eerder aan jullie beloofd maken we hierbij meer bekend over het aankomende Jongerenevent Hervormde Gemeente! Nu het catechisatieseizoen voorbij is, kijken we terug op een seizoen met mooie en fijne ontmoetingen. Daar mogen we dankbaar voor zijn. En misschien heb jij wel één van de verborgen schatten in de Bijbel ontdekt. Of kreeg je verlangen om te dienen in Zijn Koninkrijk. We hopen het en we zien ernaar uit meer en vaker met jullie op zoek te gaan naar Hem die de Weg, de Waarheid en het Leven is!

Op D.V. vrijdag 20 mei van 18.00-22.00 uur willen wij het catechisatieseizoen met jullie afsluiten. We gaan BBQ’en, een visje bakken, gezellig kletsen. Het beloofd een leuke avond te worden in een sfeervolle setting. We zorgen ook voor een paar leuke spellen en spannende attracties! Spoor elkaar aan om te komen. En neem gerust een vriend of vriendin mee; ook als hij of zij (nog) niet op de catechisatie was. Voel je welkom!

Wel horen wij graag van jou of je komt: dus reserveer snel een ticket voor het event via Eventbrite: Klik hier
Let op: tickets reserveren kan t/m 13 mei. Wees er snel bij, want we hebben plaats voor maximaal 250 bezoekers. Wij zijn enthousiast, hebben er zin in en hopen op een overweldigende opkomst! Zien we jullie dan?!

De organisatie van het Jongerenevent

20

mei vrijdag

Tijd 18:00-22:00

Waar

Organisatie Algemeen

Uitgelicht

Koffie(b)uur

Andreas 10:00 | Het Kerkhaventje

Uitgelicht

Actiedag Ichthuswijk 28 mei 2022

Ichthus 09:00 - 15:00 | Ichthuskerk, Nachtegaallaan 7, Katwijjk

©2022 Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee

Disclaimer Colofon Privacy & cookies

Webontwikkeling: 2nd Chapter